KOEI TECMO Europe kondigt de eerste details van FAIRY TAIL 2 aan, verkrijgbar vanaf winter 2024

thumbnail

KOEI TECMO Europe en ontwikkelaar Gust kondigen met trots FAIRY TAIL 2 aan, de nieuwe Action RPG gebaseerd op de populaire FAIRY TAIL-serie en een vervolg op de KOEI TECMO game uit 2020. De serie is geliefd onder fans van zowel de manga als anime; zo zijn er van de manga wereldwijd al meer dan 72 miljoen exemplaren verkocht. FAIRY TAIL 2 is nu in ontwikkeling en staat gepland voor release in de winter van 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en Windows PC via Steam.

FAIRY TAIL 2 neemt fans mee terug naar de epische conclusie van de originele serie, de Alvarez Empire Arc. In deze nieuwe titel nemen spelers niet alleen de controle over Natsu en Lucy als hoofdpersonages, maar ook over andere leden van de FAIRY TAIL guild om zo hun grootste vijand te verslaan: Zeref, Emperor Spriggan of the Alvarez Empire die wordt verdedigd door de Spriggan 12 en de Black Dragon, Acnologia.

FAIRY TAIL 2 heeft 3D graphics en verbeterde gameplay met intensere en spectaculairdere gevechten, waar spelers krachtigere magie en gevarieerde strategieën gebruiken om vijanden in verbluffende actiescènes te verslaan. Spelers kunnen ook van een naadloze map genieten, die de ervaring van het originele werk verbetert terwijl het spannende verhaal van het laatste hoofdstuk wordt voortgezet.

Daarnaast zal de game ook, uniek voor FAIRY TAIL 2, ‘Character Stories’ bevatten, wat spelers de niet eerder vertoonde mogelijkheid geeft om nieuwe kanten van hun favoriete personages te ontdekken. Fans kunnen ook een origineel verhaal beleven, ‘Key to Hidden Secrets’, waar ze gebeurtenissen kunnen meemaken die plaatsvinden na het eindgevecht van het originele verhaal

FAIRY TAIL 2 staat gepland voor release in winter 2024 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en Windows PC via Steam. FAIRY TAIL 2  krijgt Japanse stemmen met Engelse en Franse teksten.

Bezoek voor meer informatie over FAIRY TAIL 2 de officiële website, Like ons op Facebook, praat mee in de KOEI TECMO Europe Discord server en volg ons op Instagram en Twitter.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2974
  29 dagen geleden

  Zal dan ook een dure dlc season pass gaan krijgen.Deel 1 heeft een belachelijk dure van 60 euro waarbij je voornamelijk voor kostuums aan het betalen bent:/

  bidtrot
  Gast
  bidtrot
  21 dagen geleden

  Ik ben erg onder de indruk van FAIRY TAIL 2. Het is het vervolg op het KOEI TECMO-spel, geliefd bij zowel manga- als anime-fans. En het maakte echt een goede indruk op de spelers. geometry dash


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx