Kijkje achter de schermen van de soundtrack van Gangs of Sherwood

thumbnail

Met nog één week te gaan voor de release van hun co-op action-adventure game Gangs of Sherwood, delen NACON en Appeal Studios met plezier een nieuwe video over de originele soundtrack van de game. De game verschijnt op 30 november voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc (Epic Games Store, Steam).

In deze nieuwe video vertelt Markus Zierhofer, de componist van Gangs of Sherwood, over de inspiratiebronnen voor de originele soundtrack van de game. In lijn met de wereld van Gangs of Sherwood, levert de muziek van de game een science-fiction-sfeer waarin middeleeuwse en moderne aspecten samengaan.

“Dit wordt bereikt door het gebruik van oude instrumenten, zoals de violofoon en draailier, waarvan we de tonen vervormden voor muziek die het midden houdt tussen Middeleeuwse en moderne muziek,” verklaart Markus Zierhofer. “We hebben er ook voor gezorgd dat de originele soundtrack mee verandert met de actie in de game. De muziek wordt bijvoorbeeld intenser, met extra lagen, als je verschillende vijanden tegelijk bestrijdt, of wanneer je combometer ver genoeg is opgelopen.”

Kijk hier achter de schermen van de soundtrack van Gangs of Sherwood 

Gangs of Sherwood is een story-driven co-op action-adventure game voor 1 tot 4 spelers met snelle gameplay en een hoge herspeelwaarde in een nieuwe versie van de wereld uit de legendes van Robin Hood. Dankzij de krachten van de Philosopher’s Stone, beschikken de legers van de Sheriff van Nottingham over ongekende macht, waarmee ze de mensen van Engeland harder dan ooit onderdrukken. In deze unieke science-fantasy-versie van de Robin Hood-legende kunnen spelers genieten van explosieve gevechten, spectaculaire combo’s, en co-op gameplay voor fans van epische gevechten en uitdagingen in verbluffende omgevingen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx