KeyWe verschijnt op 31 augustus voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en Switch

thumbnail

De post stopt nooit! Sold Out en Stonewheat & Sons maken flapperend van plezier bekend dat het schattige postpuzzelspel KeyWe op 31 augustus verschijnt voor het PlayStation 5 (PS5)-systeem, het PlayStation 4-systeem, Xbox Series X|S, Xbox One-consoles en het Nintendo Switch-systeem.

De Nintendo Switch-versie van KeyWe bevat de exclusieve kledingkast-accessoires ‘Lavender Knight’ en ‘Amber Knight’, waarmee spelers hun personages als middeleeuwse ridders kunnen kleden. Rust Jeff en Debra uit met schitterende helmen en schilden en heers over het postverkeer voor de eer van Bungalow Basin!

De PlayStation 5-versie benut de haptische feedback en adaptieve triggers van de DualSense-controller om spelers nog dieper onder te dompelen in de wereld van Bungalow Basin. Spelers kunnen de groeiende spanning van katapulten voelen, het bevredigende gevoel ervaren van knappend noppenplastic en de trippelende voetjes van Jeff en Debra voelen wanneer die twee door de postkamer rennen.

“We wilden een warme, luchtige game maken waar vrienden en familie om kunnen lachen en samen van kunnen genieten,” zei Joel Davis, animator bij Stonewheat & Sons. “Het was een feest om de kleurrijke Telepost en zijn ongebruikelijke personeel te creëren, en we kunnen niet wachten tot we op 31 augustus spelers kunnen verwelkomen in de wereld van Bungalow Basin.”

“KeyWe is een verschrikkelijk schattige game om met een vriend te spelen,” zegt Katie Clark, Senior Product Manager bij Sold Out. “We zijn heel trots op het hele team van Stonewheat & Sons en hopen dat spelers het bijzondere van deze game zien, net als wij van Sold Out dat doen.”

KeyWe is een schattig, coöperatief postpuzzelspel met Jeff en Debra, twee kleine kiwivogels die in een grillig postkantoor werken. Zonder handen om hen te helpen, moeten ze zich een weg banen door een interactief landschap van hendels, bellen en knoppen om die berichten op tijd af te leveren.

Ontmoet gevaarlijke postomgevingen en navigeer door seizoensgebonden gevaren terwijl je door de verschillende postkamers van de Telepost waggelt, en werk samen met een vriend om deze schattige kiwi’s te helpen hun taken uit te voeren, ongeacht het weer. Ontgrendel nieuwe accessoires om je kiwi aan te passen en word de best geklede postvogel in Bungalow Basin.

Over KeyWe

 • Postkamer chaos – Kruip in de huid van een kiwivogel die per post werkt en werk samen met een vriend om telegrammen uit te typen, dringende berichten te verzenden, pakketten te verzenden en de post te laten stromen.
 • Leuke, chaotische coöp – Speel samen met een vriend, op hetzelfde scherm of online!
 • Even schattige singleplayer – Bestuur beide kiwivogels op een enkele controller en ga op avontuur voor een solo-mailservice.
 • Gevaarlijke postomgevingen – Navigeer door postkantoren en verzendkamers om een ​​meester in de postdienst te worden.
 • Seizoensgebonden dwaasheden – Ontmoet gevaren die worden veroorzaakt door winters weer, onweersbuien in de herfst en meer op weg om postprofessionals te worden.
 • Aanpasbare kiwi’s – Verander de kleur van de veren van je kiwi en ontgrendel nieuwe accessoires – want kiwivogels zien er schattig uit met kleine hoedjes!

KeyWe komt fysiek en digitaal beschikbaar op alle console-platformen, en kan nu worden toegevoegd aan je Steam-wenslijst. Ga voor meer informatie over KeyWe naar keywegame.com, volg @KeyWeGame op Twitter, of praat mee op Discord.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1248
  loeder001 (@loeder001)
  5 maanden geleden

  Ziet er komisch uit.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box