Kerk in Amsterdam deelt morgen €17.000 uit bij Rainbow Six toernooi

thumbnail

Morgen strijden de beste Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-spelers uit de Benelux in De Duif, een prestigieuze kerk in hartje Amsterdam, voor een totale prijzenpot van €17.000. Deze kerk is normaal dé plek voor een leuk trouwfeestje of exclusief optreden, maar wordt morgen helemaal omgetoverd tot een hedendaagse esportsarena met meer dan 200 fans.

De Rainbow Six Siege Benelux League seizoen 7 brengt morgen de vier overblijvende teams uit de Benelux, na 14 weken aan wedstrijden, samen voor een totale prijzenpot van €17.000 (!) en een kwalificatie voor de European Challenger League. Met dit ticket gaan zij vervolgens op internationaal niveau de strijd aan met andere nationale kampioenen. Er staat dus niet alleen een mooie som geld op het spel, maar ook een ticket dat voor sommigen hun toekomst volledig kan veranderen.

Tijdens de finales van de League nemen de volgende vier teams uit de Benelux het tegen elkaar op:

 • JLINGZ Esports – Leonski, Tubie, Quick, Sam en Dino
 • The Jokers – HughesDS, Duco, Lance, Zend en Smurfje
 • Activit-E – Karmaze, BMB3R, Zev, Atomicc en Chile
 • KVM Esports – Choco, Slay3rzz.-, Swarm, Svebboo en Jonna

De eerste seminfale, JLINGZ Esports vs The Jokers, gaat morgen van start om 12:00 uur. Vervolgens strijden Activit-E en KVM Esports tegen elkaar tijdens de tweede semifinale. Tot slot gaan de winnaars van de twee semifinales de confrontatie met elkaar aan in de grote finale, die om 20:50 uur aanvangt. Voor meer informatie over de Rainbow Six Siege Benelux League, ga naar: https://rainbow6bnl.com/benelux-league/finals/.

De laatste tickets voor het toernooi zijn hier te verkrijgen. De volledige wedstrijd is ook online te bekijken via:  https://www.twitch.tv/rainbow6bnl.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, Playstation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx