Just Dance 2 en Katy Perry gaan samen

thumbnail

Firework, de nieuwste single van Katy Perry, wordt exclusief uitgebracht via de Wii-game Just Dance 2. De fysieke single zal een week hierna in de winkels liggen. Met al meer dan 5,1 miljoen verkochte albums is Katy Perry in de laatste jaren een niet te missen popicoon geworden. Katy’s laatste album Teenage Dream, uitgekomen in augustus 2010, heeft al in meerdere landen de nummer één positie behaald (US, Australië, Oostenrijk, Canada, Hong Kong, Ierland, Japan, Nieuw Zeeland, Singapore en de UK). Dankzij het succes van de eerste twee singles van het album, California Gurls (nummer 1 airplay hit in 23 landen en een nummer 1 single in 10 landen) en Teenage Dream (nummer 1 airplay hit in 9 landen en een nummer 1 single in 4 landen), is Perry 1 van de 10 vrouwelijke artiesten ooit die tegelijkertijd twee singles in de Top 5 van de Billboard Hot 100 had staan. De derde single van het album Teenage Dream, Firework, zal oktober 2010 uitkomen.

Ubisoft zal deze single op 14 oktober 2010, exclusief een week voor de officiële single release uitbrengen via de game Just Dance 2. De lijst met nummers voor Just Dance 2 is gevuld met meer dan 40 nummers. Van legendarische hits zoals Donna Summer’s Hot Stuff, Blondie’s Call Me, tot hedendaagse toppers zoals Rihanna’s S.O.S., The Pussycat Doll’s When I Grow Up, en vele anderen.

Katy Perry’s nieuwste single Firework komt met Just Dance 2 op 14 oktober 2010 uit, exclusief voor de Nintendo Wii.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box