3D Realms baas heeft zo’n 30 miljoen in Duke Nukem gestoken

thumbnail

Ex-3D Realms hoofd George Broussard heeft een verlies gemaakt op Duke Nukem Forever dat geschat wordt op zo’n 20 tot 30 miljoen Dollars. Het betreft allemaal geld dat de man zelf op heeft moeten hoesten voor het spel. Gearbox baas Randy Pitchford heeft dit in Londen laten weten tijdens een persconferentie. De woordvoerder laat weten dat Broussard zeer triest over kwam toen 3D Realms failliet raakte en al het geld voor niets bleek uitgegeven.

“Hij kwam naar me toe en zei: Randy, dit is de slechtste dag van m’n leven. Maar je kon horen dat er meer aan de hand was. Dit was 12 jaar van z’n leven. Probeer je in te denken wat je in die tijd had kunnen bereiken. In die tijd heeft Gearbox 5 games gemaakt. George is geen arme man maar ik gok dat hij zo’n 20 tot 30 miljoen heeft gestoken in de game. Het maakt niet uit hoe rijk je bent, het is en blijft een berg met geld. Hij was zeer enthousiast over Duke, en nu was Duke dood. Hij wilde het liever verbranden dan een slechte game uitbrengen.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Duke Nukem…it takes Forever…to pay for it…xD… Maar goed..is geen verassing dat het zoveel gekost heeft…aangezien ze de game 12 jaar uitgesteld hebben…

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Ik had het wel voor de helft willen doen;)

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  gelukkig is alles goed gekomen, en eind 2011 heeft die man zijn geld terug plus dikke Extra geld en kan die 12jaar eerder met pension gaan

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Zonde, maar vraag me af of het terecht is. Volgens mij had hij het anders moeten aanpakken. Met zo’n bedrag moet je toch echt wel iets moois kunnen neerzetten?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Triest verhaal, 12 jaren van je leven voor niets geweest. Echt zonde.


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box