Iron Harvest Complete Edition vanaf vandaag verkrijgbaar

thumbnail

KING Art Games en Prime Matter kondigen met trots de langverwachte release van Iron Harvest Complete Edition aan voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Als één van de eerste Real Time Strategy (RTS) titels op de nieuwe generatie consoles bouwt KING Art Games verder op het succes van de PC release. Zo is het intuïtieve besturingssystem naadloos vertaald naar de gamepad, waardoor spelers zich zonder problemen wegwijs kunnen maken in de snellere interface.

In Iron Harvest Complete Edition kan je aan de slag met alle eerder uitgebrachte verbeteringen en updates. Ook is alle DLC aanwezig. Rusviet Revolution en Operation Eagle add-ons geven spelers nóg meer maps en units voor de single- en multiplayer.

Naast gamepad-ondersteuning voor PC staan er nog meer gratis content en verbeteringen gepland. Iron Harvest Complete Edition is vanaf vandaag fysiek en digitaal verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box