Insurgency: Sandstorm brengt vandaag de intensiteit van moderne oorlogsvoering naar consoles

thumbnail

Insurgency: Sandstorm, de smash-hit FPS op pc, brengt zijn zenuwslopende versie van moderne militaire oorlogsvoering vandaag in zowel digitale als fysieke versie naar Playstation 4 en Xbox One. Speel PvP of samen met een vriend in co-op, navigeer door dichte stedelijke omgevingen van het ene naar het andere doelwit en beleef de keiharde, dodelijke tactische actie die van Sandstorm een wereldwijd fenomeen maakte. Bekijk voor een indruk van de meedogenloze actie de launch trailer!

Vecht je een weg door omgevingen die door een modern conflict zijn verscheurd in diverse, intense co-op- en PvP-multiplayermodes. Lever felle, overweldigende gevechten op korte afstand, waarbij je elke kogel voelt en elke impact vreest.

Elke stap kan je laatste zijn. Wees zuinig op je munitie en beweeg tactisch door omgevingen om je team naar de overwinning te leiden. Coördineer dekkingsvuur, gebruik op voertuigen gemonteerde machinegeweren en neem deel aan zenuwslopende moderne vuurgevechten.

Insurgency: Sandstorm is vanaf vandaag verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One, naast verbeterde versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X met een resolutie van 4K en framerate van 60 FPS. In 2022 komen nog meer verbeteringen naar de versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box