Indrukwekkende screens Metro 2033

thumbnail

Metro 2033 is gebaseerd op het sci-fi boek van de Russische schrijver Dmitry Glukhovsky. Hoewel het boek niet één op één is overgenomen hebben ze direct in contact gestaan met de schrijver en hebben ze geprobeerd het boek zo goed mogelijk te vertalen naar een game. In Metro 2033 zul jij het verhaal beleven door de ogen van een man genaamd Artyom. In de nabije toekomst is de wereld verscheurd door een atoomoorlog en is de metro in Moskou één van de weinige plekken waar nog leven mogelijk is. Artyom was nog een baby toen de bommen vielen, maar de gevolgen zijn nog steeds merkbaar en alles is verwoest door deze atoombommen. Zoals de naam al aangeeft zul jij voornamelijk je weg moeten vinden door de eindeloze metrostelsels die Moskou rijk is. En wat door de eerste beelden al snel duidelijk is geworden, is dat deze game enorm veel sfeer uitademt. Enge en donkere gangen waar elke meter gevaarlijk is. Wat resulteert in een geweldige setting en locatie voor een first person shooter. Hoewel je bij een fps zou verwachten dat het schieten het belangrijkste is, is dat hier niet het geval. Het verhaal speelt de grootste rol en jij zult hierdoor veel dialogen voorbij zien komen en diverse scripted events. Hoe vaak jij in aanraking zult komen met scripted events is niet geheel duidelijk, maar ze zullen regelmatig voorbijkomen. Nu maar hopen dat dit niet al te vaak zal gebeuren.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Eng, duister sfeertje in deze screens zeg! 😀

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Iets zegt me dat dit tegen programma’s als Hamachi is waar spelers offline zonder key tegen elkaar kunnen spelen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  1 jaar geleden

  Dit is de shooter die ik dit jaar wil hebben en deze screens bevestigen mijn keuze!:D


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box