Immortals Fenyx Rising nu verkrijgbaar

thumbnail

Immortals Fenyx Rising is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Stadia, Luna, Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice. Spelers die Immortals Fenyx Rising op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5.

Immortals Fenyx Rising, ontwikkeld door Ubisoft Quebec, de makers van Assassin’s Creed Odyssey, is een gloednieuwe IP die grootse mythologische avonturen naar nieuwe hoogten tilt. Spelers kruipen in de huid van Fenyx, een gevleugelde halfgod, en moeten de Griekse goden en hun thuisbasis redden van een duistere vloek. Alleen door de legendarische krachten van de goden te beheersen, heroïsche beproevingen te overwinnen en machtige mythologische beesten zoals Typhon, de dodelijkste Titaan in de Griekse mythologie, te confronteren, heffen spelers de vloek op. De game biedt een enerverende ervaring voor jong en oud, met dynamische actie, snelle lucht- en grondgevechten en verhalen geïnspireerd door de Griekse mythologie. Spelers nemen het op tegen gigantische wezens zoals de Cyclops, Minotaur en Medusa. Met de hulp van het zwaard van Achilles, de boog van Odysseus en de vleugels van Daidalos lanceren spelers zichzelf de lucht in om deze wezens het hoofd te bieden. Naast epische gevechten wordt de logica en strategie van spelers op de proef gesteld door tal van wereldpuzzels, van kleine individuele puzzels tot de epische Vaults of Tartaros. De grote open wereld biedt spelers de kans om op ontdekkingstocht te gaan, geheimen en mysteries te ontrafelen en zo de goden te redden van hun ondergang.

De Gold Edition van Immortals Fenyx Rising bevat naast de basisgame ook de Season Pass en extra in-game content. Met de Season Pass ontdekken spelers nieuwe gameplay, omgevingen en helden, met drie verhalende uitbreidingen en de exclusieve missie When the Roads get Rocky, die nu beschikbaar is. De Season Pass is tevens los verkrijgbaar. Het post-launch contentplan bevat eveneens gratis in-game events, wekelijkse uitdagingen en dagelijkse missies.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 maanden geleden

  Dit spel lijkt me echt vet.

  Kont
  Lid
  749
  4 maanden geleden
  Reageer op  Anoniem

  Is ie ook 🙂


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box