Game of Thrones Conquest met een uitgebreide nieuwe heldenfunctie

thumbnail

De strijd om de IJzeren Troon woedt verder in Game of Thrones: Conquest. Warner Bros. Games en HBO hebben een uitgebreide update gelanceerd met Helden: een gloednieuwe verzamelmogelijkheid met iconische personages uit de met een Emmy® bekroonde serie – elk met hun eigen unieke statistieken en vaardigheden, gereed om hun kenmerkende vaardigheden in te zetten op jouw bevel.

Helden voegt een nieuw spelelement en moeilijkheidsgraad toe, die het machtsevenwicht in Westeros binnen het populaire mobiele strategiespel zal beïnvloeden. Variërend van Ongewone (groen) tot Mythische (oranje) zeldzaamheden: spelers kunnen maximaal 30 van de bekendste personages uit de serie verzamelen, waaronder Jon Snow, Tyrion, Danaerys en Cersei, plus populaire andere personages zoals Hot Pie, Hodor en Jaqen H’ghar.

Spelers kunnen helden verkrijgen door middel van oproepen, waarmee de held relikwieën, helden-XP en andere bonusbeloningen ontvangt. Zodra een speler voldoende heldspecifieke relikwieën heeft verkregen, kan de speler dat personage vrijspelen en op twee manieren zijn doeltreffendheid upgraden. De speler kan de XP van zijn of haar held verhogen om een niveau hoger te bereiken en de twee kenmerkende vaardigheden een boost te geven, terwijl de heldenrelikwieën en eden het aantal sterren van de held verhogen. Dit verhoogt de level cap  van de held en ontgrendelt Star Skills  met belangrijke machtsuitbarstingen die het tij van de oorlog kunnen keren.

Voor het eerst beschikken de spelers over een optie in het spel om hun eigen kleine raad van bestuur te vormen door helden op de zes vrije zetels te plaatsen. Daarnaast kunnen ze hun helden naar grensgebieden sturen om hun troepen te helpen of ze naast een draak inzetten. Spelers zullen weloverwogen beslissingen moeten nemen over welke helden ze moeten toewijzen, aangezien bepaalde personages meer vaardigheden voor kleine raden van bestuur bieden en andere meer grensgebiedvaardigheden. Helden kunnen worden ingezet in een grensgebied-gerelateerde activiteit, waaronder aanvallen en het versterken van bondgenoten vanaf niveau 1, dus alle spelers beschikken vanaf het begin over alle voordelen.

Game of Thrones: Conquest, ontwikkeld door Warner Bros. Games Boston, introduceert nieuwe functies, die gebruikmaken van de mechanische aspecten van een mobiele game om intelligente gameplay te bevorderen en de politieke intriges te integreren die centraal staan in de serie. Sinds de lancering in 2017 was de game al snel de bestverkochte gratis strategiegame in de VS. Het heeft ruim 105 weken in de Top 25 van de App Store gestaan, met wereldwijd meer dan 20 miljoen downloads. Afgelopen jaar stond de game, na afloop van seizoen 8, ook in de top 3 van strategiegames in de VS voor iOS en Android-apparaten.

De heldenfunctie is de laatste toevoeging aan Game of Thrones: Conquest na het debuut van Draken, die machtige geallieerde spelers kunnen trainen voor de strijd, en Koninkrijk vs Koninkrijk: tijdelijke rebelse evenementen waarin alle machtszetels tegelijk worden ontgrendeld en twee kaarten het tegen elkaar opnemen om Westeros te overheersen.

Kijk voor meer informatie op https://gotconquest.com en volg het spel op Facebook en Twitter.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box