Immortals Fenyx Rising krijgt gratis demo en eerste DLC ‘Een Nieuwe God’ is nu beschikbaar

thumbnail

De eerste DLC van Immortals Fenyx Rising, Een Nieuwe God, is nu beschikbaar. Spelers die Immortals Fenyx Rising nog niet hebben gespeeld, krijgen vanaf nu een voerproefje van de game met de gratis demo die nu beschikbaar is voor alle platformen.

In Een Nieuwe God moeten spelers de Trials of the Olympians overwinnen om dichter bij het Griekse Pantheon te komen. Spelers verkennen Olympos Palace en krijgen te maken met nieuwe gameplay mechanics door uitdagende beproevingen te doorlopen die door de goden zijn opgebouwd. Gedurende hun avontuur ontgrendelen spelers een nieuwe uitrustingsset met fantastische perks, waaronder het uitvoeren van extra sprongen.

Tevens krijgen spelers toegang tot vier nieuwe upgrades voor vaardigheden:

 • Immortal Field Breaker, Athena’s Dash upgrade: Spelers doorkruisen de Immortal Fields en richten meer schade aan tijdens het rennen.
 • Colossal Strength, Herakles’ Strength upgrade: Spelers manipuleren kolossale objecten en richten meer schade aan bij het gooien van objecten.
 • Wind Gust, Ares’s Wrath upgrade: Het opladen van Fenyx’ uppercut creëert een luchtstroom voor een paar seconden, zodat spelers hoger komen te staan terwijl ze de slag uitvoeren.
 • Phosphoros’ Swap: Spelers wisselen van positie met een lokvogel voor één stuk uithoudingsvermogen.

Een Nieuwe God is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. De Season Pass van Immortals Fenyx Rising bevat drie uitbreidingen, waarvan er nog twee binnenkort worden uitgebracht. Deze uitbreidingen laten spelers niet alleen kennismaken met nieuwe personages en uitdagingen, maar ook met nieuwe werelden en manieren om te spelen.

De gratis demo van Immortals Fenyx Rising stuurt Fenyx op avontuur om het mysterieuze geheim van de cyclopen te ontdekken. Het avontuur speelt zich af in een archipel die exclusief is gecreëerd voor de demo en is geïnspireerd door de regio van Aphrodite. De demo bevat een mix van gevechten, verkenning en puzzels die zijn ontworpen om spelers klaar te stomen voor de volledige ervaring.

Immortals Fenyx Rising is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Stadia, Luna en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  666
  1 maand geleden
  Reageer op  Z@3 Redrum

  Zeker doen! Verrassend leuk en prachtige graphics op de PS5.

  shadowninja
  Lid
  36
  1 maand geleden

  Eindelijk weer een demo van een spel die mij leuk lijkt 🙂 Ik ga hem ook zeker uitproberen!


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x