IGN neemt partij grote websites over

thumbnail

IGN Entertainment heeft een flinke slag geslagen in de gamesindustrie. Het bedrijf heeft namelijk alle merken van Gamer Network overgenomen. Dit bestaat uit merken als Gamesindustry.biz, Eurogamer, Rock Paper Shotgun, VG247, Dicebreaker, Nintendo Life en Push Square. In een bericht laat IGN weten dat de overname door de kerk is. Het bedrag is niet bekend gemaakt. Ook is onduidelijk wat men precies gaat doen met de websites en of er mensen ontslagen gaan worden. Via de Kotaku wordt echter wel gezegd dat een ontslagronde plaatsvindt.

IGN, wat staat voor Imagine Games Network, is een bekende internationale website gericht op gaming, entertainment, en popcultuur. De website werd opgericht in september 1996 en biedt een breed scala aan inhoud, waaronder nieuws, recensies, previews, video’s, podcasts en artikelen over videogames, films, tv-series, stripboeken en meer.

Naast recensies biedt IGN ook nieuws en updates over de nieuwste ontwikkelingen in de gamingwereld, inclusief aankondigingen van nieuwe games, updates over bestaande titels, en informatie over gaming hardware zoals consoles en pc’s. Ze dekken ook grote gaming evenementen zoals Gamescom en de Tokyo Game Show.

IGN heeft een wereldwijd bereik met verschillende regionale versies van de website, waaronder IGN Benelux, die zich richt op nieuws en inhoud relevant voor Nederland, België en Luxemburg. Hierdoor kunnen ze inspelen op de specifieke interesses en voorkeuren van gamers in verschillende regio’s.

 • 5 2 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  3 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2905
  28 dagen geleden

  Op een gegeven moment kun je niet meer tegen al die megacorporaties op.Die nemen alles over en dan kun je niet meer vertrouwen op eerlijke content en reviews.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  28 dagen geleden

  En als je dacht dat de overname van Blizzard etc door Microsoft al niet erg genoeg was, krijg je dit. 😉


  Naar boven
  3
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx