De World Series of Warzone keert terug

thumbnail

De grootste Call of Duty Warzone-competitie op de p-LAN-eet keert terug in 2024, met meer wedstrijden en een Global Final-format dat is ontworpen om de intensiteit voor de prijzenpot van $1 miljoen op te voeren.

Het toernooi is toegankelijk voor spelers van over de hele wereld die zich registreren op FACEIT. De online kwalificatierondes worden gehouden van vrijdag 24 mei om 18:00 uur tot zondag 26 mei om 23:59 uur. Na deze kwalificatierondes zullen tientallen trio’s uit Latijns-Amerika (Midden en Zuid), EMEA, Noord-Amerika en APAC het tegen elkaar opnemen.

Voor deze 2024-editie is rekening gehouden met de feedback van spelers en zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd. De trio’s zullen vaker tegen elkaar strijden voor nog meer spektakel, terwijl de spelparameters worden aangepast om spanning te garanderen. Hieronder vind je een overzicht met de details van het toernooi.

Tot slot zal de World Series of Warzone 2024 de YoloSolo niet vergeten. Deze competitie wordt gehouden vóór de trio’s en biedt 50.000 dollar aan de winnaar. De rest van de prijzenpot wordt gereserveerd voor het hoofdtoernooi, waardoor de inzet hoger wordt.

Lees alle details over de wedstrijd op de officiële blogpost. Verdere details worden binnenkort bekendgemaakt, dus blijf op de hoogte om de ultieme wedstrijd in Urzikstan niet te missen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx