Hunting Simulator 2 komt in 2021 naar new-gen consoles

thumbnail

NACON en Neopica kondigen aan dat Hunting Simulator 2 komend voorjaar zal verschijnen voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Ondertussen krijgen spelers op PlayStation 4, Xbox One en pc nu toegang tot een gratis update voor Hunting Simulator 2.

Deze nieuwe jachtsimulatie-game van Neopica is verkrijgbaar sinds 25 juni. De update levert zowel nieuwe content als vele technische verbeteringen voor een nog rijkere, meeslepende game-ervaring. De nieuwe content voor Hunting Simulator 2 biedt nieuwe, zeldzame varianten van 27 soorten dieren in de game. Terwijl spelers de uitgestrekte omgevingen in de game verkennen, kunnen ze deze uitzonderlijke dieren ontdekken. Hoewel het niet mogelijk is om op al die dieren jacht te maken, aangezien de game de werkelijke voorschriften voor beschermde diersoorten respecteert, leidt het ontdekken van deze dieren wel tot het ontgrendelen van nieuwe verkenningstrofeeën. Deze gratis update bevat ook verbeteringen voor graphics, in-game verlichting, interface en vibraties.

Hunting Simulator 2 komt voorjaar 2021 naar new-gen consoles
Na de release van Hunting Simulator 2 voor PS4, Xbox One en Nintendo Switch, worden momenteel de versies voorbereid voor de PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Deze versies zullen nog meer realisme bieden dankzij verbeterde graphics en aanvullende content. Meer informatie hierover komt later beschikbaar.

Hunting Simulator is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Versies voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S verschijnen in het voorjaar van 2021.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box