Horizon Forbidden West bevat één einde met veel impact

thumbnail

In een interview met de Evereye heeft Guerrilla Games narrative director Benjamin McCaw gezegd dat Horizon Forbidden West slechts één einde zal krijgen maar dat deze zeer sterk en impactvol is. Het spel krijgt dus niet verschillende eindes die op basis van keuzes gekozen worden door de game. Het eindresultaat blijft dus altijd hetzelfde, hoewel je wel bepaalde keuzes in de game kunt kiezen. Het verhaal van de game vindt 6 maanden na de gebeurtenissen van Horizon Zero Dawn plaats. De titel verschijnt op 18 februari voor de PS5 en PS4.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1515
  3 maanden geleden

  Vind het veel beter zo met één impactvol einde.Ben anders altijd aan het stressen of ik de juiste beslissingen ervoor maak.

  Kont
  Lid
  1375
  3 maanden geleden

  Embargo is voorbij voor de previews, vooral dat filmpje van IGN bevat veel gameplay beelden. Ziet er fantastisch uit, kan niet wachten!


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box