Het Snow Brawl event keert terug naar Rainbow Six Siege

thumbnail

Snow Brawl, een tijdelijk in-game event in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, keert dit jaar terug en is speelbaar vanaf vandaag tot 6 januari. Snow Brawl introduceert een gamemodus waarin spelers de vlag van het andere team veroveren en deze terug moeten brengen naar hun eigen basis om punten te scoren.

Uitgerust met oneindig veel sneeuwballen als primaire wapen en een secundaire gadget in feestthema, ervaren spelers een ijskoud duel in een vernieuwde versie van de map Chalet. Vlaggen vallen op de grond als de drager uitgeschakeld wordt of als de drager de vlag zelf plaatst. Het is mogelijk om gevallen vlaggen op te pakken en zo terug te keren naar de eigen basis. Na drie keer geraakt te zijn is een speler af en respawnt deze weer in de game. Er zijn een aantal boosts beschikbaar zoals, loopsnelheid, fire rate en health packs. Het team dat na 5 minuten over de meeste punten beschikt wint.

In Snow Brawl kunnen spelers vechten als The Blue Blades met Operators Dokkaebi, Grim, Sens, Rook, Vigil, Frost, Castle, Thorn of The Orange Blizzard met Operators Ash, Blackbeard, Montagne en Osa.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, Playstation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx