Het Back to the Future special pack voor Powerwash Simulator is nu beschikbaar

thumbnail

FuturLab en Square Enix Collective, in samenwerking met Universal Games en Digital Platforms, hebben vandaag een gloednieuw Special Pack uitgebracht voor een ervaring die de wetten van tijd en ruimte overschrijdt: het Back to the Future Special Pack.

In het nieuwe Back to the Future Special Pack, kunnen spelers terug in de tijd reizen naar de iconische filmsets en voorwerpen uit de Back to the Future-franchise van Universal Pictures en Amblin Entertainment, inclusief het busje van Doc Brown, de Time Machine, Hill Valley Clocktower, het Holomax Theatre en Doc’s Time Train. Daarnaast zijn er tien nieuwe achievements om in de game te verzamelen.

Bekijk hier de release-trailer

Ontwikkelaar FuturLab en uitgever Square Enix Collective hebben nauw samengewerkt met Universal Games en Digital Platforms om ervoor te zorgen dat dit Special Pack trouw is aan wat de Back to the Future-trilogie zo tijdloos populair maakt! Elk level zit dan ook tjokvol easter eggs, referenties en verborgen details.

Het Back to the Future Special Pack is voor € 7,99 te koop op Steam, Windows, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4 (PS4) en PlayStation 5 (PS5).

POWERWASH SIMULATOR laat spelers hun zorgen wegspoelen met het rustgevende geluid van water dat onder hoge druk wordt weggespoten. Spelers kunnen hun eigen reinigingsbedrijf opbouwen en elk spikkeltje vuil wegspuiten dat ze maar kunnen vinden. Met zijn focus op ontspanning en escapisme biedt POWERWASH SIMULATOR een unieke ervaring in het simulatiegenre.
Ga voor meer informatie naar: www.powerwashsimulator.com

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx