Harvestella, een gloednieuwe life simulation RPG komt 4 nov naar Switch en PC

thumbnail

SQUARE ENIX heeft vandaag een gloednieuwe life simulation RPG aangekondigd: HARVESTELLA. Deze game verschijnt op 4 november 2022 voor Nintendo Switch en STEAM, met concept art van Isamu Kamikokuryo (FINAL FANTASY XII) en muziek van Go Shiina (Tales-serie). HARVESTELLA verplaatst spelers naar een prachtige wereld die met de seizoenen mee verandert. In deze wereld kunnen spelers gewassen verbouwen, vriendschap sluiten met bewoners en op avontuur gaan in uitdagende kerkers.

HARVESTELLA speelt in een levendige, kleurrijke wereld waarin vier reusachtige kristallen, de zogenaamde “Seaslight”, zorgen voor evenwichtige overgangen tussen de vier seizoenen. Het avontuur begint wanneer verstoringen in de Seaslight optreden, wat leidt tot de “Quietus,” een seizoen des doods dat plaatsvindt tussen het normale verloop van de vier seizoenen. Tijdens de Quietus verdorren de gewassen en kunnen mensen niet naar buiten. Helaas duren deze dodelijke seizoenen elk jaar weer iets langer.

Bekijk hier de trailer van HARVESTELLA 

In deze life-simulatie RPG moeten spelers gewassen verbouwen en verzorgen, grondstoffen gebruiken om gerechten en items te maken, en op avontuur gaan in een wereld die met de seizoenen mee verandert, vol stadjes om te bezoeken, bewoners om contact mee te maken en meertjes om bij te vissen. Daarbij kunnen spelers verschillende Jobs aannemen, waaronder Fighter, Shadow Walker en Mage, en met hun bondgenoten door kerkers trekken om de oorsprong van de wereld en de waarheid achter de rampspoed te ontdekken.

Voor de Nintendo Switch verschijnt naast de digitale versie ook een fysieke versie. De digitale versie voor STEAM is op dit moment beschikbaar voor pre-orders. Pre-orders voor de Nintendo Switch-versie beginnen op een later moment. Ga voor meer informatie naar: https://www.harvestella.com

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Punker
  Gast
  Anoniem
  1 maand geleden

  Ziet er prima uit. Denk dat ik deze wel ga aanschaffen.

  Griever
  Lid
  1647
  1 maand geleden

  SQUARE ENIX hou ik altijd in de gaten,Want die hebben wat mooie rpg spellen weten maken over de jaren.Moet hierbij meteen denken aan de persona spellen,Omdat de wereld daarin ook veranderd door middel van schooljaren.Deze gaat natuurlijk wel een beetje middeleeuws zijn.Ben erg benieuwd.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx