Guild Wars 3 is in ontwikkeling volgens NCSoft

thumbnail

Guild Wars krijgt een nieuw deel in de franchise. Guild Wars 3 is al in ontwikkeling zo heeft de CEO van NCSoft gezegd. Officieel moet het spel nog aangekondigd worden. Tijdens een aandeelhoudersvergadering heeft Park Byung-moo aangegeven dat ArenaNet de nieuwe game weer zal produceren.

Guild Wars is een populaire serie massively multiplayer online role-playing games (MMORPG) ontwikkeld door ArenaNet. Het eerste spel, “Guild Wars”, werd uitgebracht in 2005, gevolgd door verschillende uitbreidingen en een vervolg, “Guild Wars 2”, dat in 2012 werd gelanceerd.

Het unieke aspect van Guild Wars is dat het geen maandelijks abonnementsmodel heeft, in tegenstelling tot veel andere MMORPG’s. In plaats daarvan koop je het spel eenmalig en heb je vervolgens gratis toegang tot de servers. Dit heeft bijgedragen aan zijn populariteit en heeft spelers aangetrokken die op zoek zijn naar een kwalitatieve MMORPG-ervaring zonder doorlopende kosten.

Guild Wars en Guild Wars 2 bieden beide uitgebreide werelden om te verkennen, met een rijk verhaal, diverse speelbare rassen en klassen, evenals uitdagende PvE (Player versus Environment) en PvP (Player versus Player) content. Het spel staat ook bekend om zijn diepgaande lore en de nadruk op samenwerking tussen spelers, vooral in groepsmissies en evenementen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  2223
  11 dagen geleden

  Tof, deel 1 en 2 veel gespeeld. Miste destijds wel de progressie wat je in een WoW wel had maar alsnog enorm van genoten. Vooral de actie volle combat was fantastisch. Hou deze zeker in de gaten!


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx