Guitar Hero komt met nieuwe muziek van Pixies, Motörhead en Nirvana

thumbnail

In april kunnen je weer uit je dak gaan op een rits nieuwe downloadbare nummers van vijf opvallende bands voor Guitar Hero World Tour van Activision Publishing, Inc. De Pixies verschijnen voor het eerst op Guitar Hero, terwijl Silversun Pickups terugkeert met twee splinternieuwe nummers van hun tweede album. Nirvana is weer van de partij met drie gouwe ouwen en ook Motörhead en Steely Dan zijn weer aanwezig na het daverende succes van hun nummers die in Guitar Hero World Tour kunnen worden gespeeld.

Op 2 april maken fans van Guitar Hero voor het eerst kennis met de alternatieve sound van de Pixies. Virtuele muzikanten kunnen zich uitleven op twee singles van het tweede album, “Debaser” en de monsterhit “Monkey Gone to Heaven”, en op het nummer “The Sad Punk” van Trompe le Monde, hun vierde en laatste studioalbum.

Van Swoon, het nieuwe album van Silversun Pickups dat vanaf 14 april in de schappen ligt, krijg je een voorproefje in de vorm van de nummers “Panic Switch” en “It’s Nice to Know You Work Alone”. De trackpack wordt aangevuld met het nummer “Well Thought Out Twinkles” van hun eerste album Carnavas, en is verkrijgbaar vanaf 9 april.

Op 16 april keert Steely Dan, de populaire rockband uit de jaren 70, terug naar Guitar Hero World Tour met drie singles van drie afzonderlijke albums: “Black Friday” van Katy Lied, “Kid Charlemagne” van The Royal Scam en “Bodhisattva” van Countdown to Ecstasy.

De Britse hardrockband Motörhead heeft speciaal voor Guitar Hero World Tour nieuwe versies opgenomen van oude nummers, die vanaf 23 april verkrijgbaar zijn. Zet je schrap voor nieuwe versies van “Jailbait”, “Love Me Like a Reptile” en “Iron Fist”.

Op 30 april keren de heren Kurt Cobain, Krist Novoselic en Dave Grohl van Nirvana terug met hun tweede trackpack voor Guitar Hero World Tour met “Very Ape” van In Utero, “Sappy” van het verzamelalbum No Alternative, en “Stay Away” van hun grote doorbraak Nevermind.

De trackpacks zijn verkrijgbaar via Xbox LIVE Marketplace voor het Xbox 360 videogame- en entertainmentsysteem van Microsoft voor 440 Microsoft Points en in de PlayStation Store voor het PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem voor 5,49. Alle nummers in de trackpacks zijn verkrijgbaar als downloadbare singles voor de Xbox 360 voor 160 Microsoft Points, het PLAYSTATION 3 systeem voor 1,99 en de Wii voor 200 Wii-punten per stuk.

Guitar Hero World Tour breidt het kenmerkende gitaarspel van Guitar Hero uit met een coöperatieve spelervaring die je het gevoel geeft deel uit te maken van een band. Guitar Hero World Tour combineert geavanceerde draadloze instrumenten met revolutionaire nieuwe online en offline speltypen, waaronder online Band Career. In het unieke speltype Battle of the Bands kunnen 8 spelers twee bands vormen en het online tegen elkaar opnemen. De game bevat een fraaie, geheel opnieuw ontworpen gitaar, een realistisch elektronisch drumstel en een microfoon. Dankzij de innovatieve Music Studio kun je je eigen rock-‘n-roll-klassiekers componeren, opnemen, monteren en delen met anderen. Echte maestro’s zetten hun meesterwerken online op GHTunes zodat ook andere gamers kunnen genieten van hun muzikale talent.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx