C&C: Red Alert 3 Ultimate Edition wereldwijd verkrijgbaar

thumbnail

Electronic Arts Inc. heeft aangekondigd dat Command & Conquer Red Alert 3: Ultimate Edition wereldwijd is uitgebracht voor het PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem. Het is voor het eerst dat een game van de Command & Conquer-serie wordt uitgegeven voor de PS3. Command & Conquer Red Alert 3: Ultimate Edition maakt optimaal gebruik van de Blu-ray-ondersteuning van de PLAYSTATION 3. De game bevat namelijk een uitgebreide verzameling exclusieve bonus-content vol geavanceerde graphics. Daarnaast kunnen de fans natuurlijk rekenen op de snelle en soepele gameplay en de baanbrekende RTS-gaming die ze gewend zijn van de Command & Conquer-franchise.

“We wilden Red Alert 3 optimaal afstemmen op alle mogelijkheden van de PS3”, zegt David Seeholzer, directeur ontwikkeling bij EA Los Angeles. “We kregen extra tijd voor de PS3-versie, dus we hebben van de gelegenheid gebruikgemaakt om zowel de prestaties als de visuele weergave sterk te verbeteren. De opslagcapaciteit van Blu-ray-discs bood ons ook de mogelijkheid heel veel bonus-content toe te voegen, waaronder exclusieve PS3-content. Zo hebben we er een echte Ultimate Edition van kunnen maken.”

In de PS3-versie van Command & Conquer Red Alert 3: Ultimate Edition introduceert EA Los Angeles de revolutionaire besturingsfunctie CommandStick 2.0. Hiermee wordt dezelfde makkelijke en efficiënte besturing die we gewend zijn van de pc, ook mogelijk op de PS3. Command & Conquer Red Alert 3: Ultimate Edition bevat bijzonder veel bonus content, waaronder nieuwe multiplayer-kaarten, ‘Behind the scene’-video’s en trailers, Bloopers & Outtakes, de officiële Red Alert 3-soundtrack, uitgebreide profielen van alle eenheden, exclusieve PLAYSTATION 3-afleveringen van Command School, BattleCast PrimeTime en nog veel meer!

Command & Conquer Red Alert 3 is vorig najaar uitgebracht op de pc en XBox360® en werd uitgeroepen tot ‘Best Strategy Game of the Year’ door de Academy of Arts and Interactive Sciences. De game bevat volledige coöp-campagnes en introduceert een nieuwe dimensie in het RTS-genre door de focus op zee-oorlogen. De game bevat natuurlijk ook de kenmerkende filmbeelden van de Command & Conquer-franchise. De cast van deze game is een van de grootste ooit in de gamegeschiedenis, met bekende acteurs als Gemma Atkinson, Gina Carano, Randy Couture, Tim Curry, Kelly Hu, Jenny McCarthy, Jonathan Pryce, Autumn Reeser, J.K. Simmons, Peter Stormare en George Takei.

De Command & Conquer Red Alert 3: Ultimate Edition voor PLAYSTATION 3 heeft de PEGI-classificatie 16+. Daarnaast heeft TransGaming, Inc. (TSX-V: TNG) vandaag bekendgemaakt dat de versie voor MAC van Command & Conquer Red Alert 3 vanaf vandaag wereldwijd is te downloaden vanaf www.gametreeonline.com/ea/red-alert-3/.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx