Nieuwe Katamari in de maak voor de PS3

thumbnail

De laatste editie van de Famitsu heeft een nieuwe PlayStation 3 exclusive aangekondigd. Het betreft een nieuwe Katamari game die in de maak is. Het spel gaat schuil onder de naam ‘Katamari Damacy Tribute’ en zal draaien in een maximale 1080p full HD resolutie. Designers zeggen dat ze een geheel nieuwe visuele expressie uiten met deze nieuwe game, welke in 2009 nog in Japan moet gaan lanceren. De Katamari franchise laat de speler in de huid kruipen van een karakter, The Prince. De speler moet een bal in objecten laten rollen waardoor deze steeds groter groeit, en waardoor ook grotere objecten opgepakt kunnen worden. Het game concept lijkt simpel maar kan erg ver gaan en is ook erg populair gebleken tot dusver.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  8 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Even ter info voor Azzwanker: Katamari Damacy was de eerste game in reeks exclusief voor de PS2. Hier is voor de PS2 nog een vervolg op gekomen en vlak daarna ook een deeltje voor de PSP. Vervolgens is geprobeerd de stap te maken naar de 360 maar dit is niet gelukt, vandaar dat ze nu terug gaan naar PS waar de game wel een suc6 was. Of dit nu te maken heeft met wel of geen Japanners vind ik moeilijk te zeggen.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Hmmm, heb er niet zoveel mee.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Wat zit je nu te zeggen azzwanker? Beautiful katamari kwam op de 360 uit exclusief uit. En omdat hij niet goed verkocht doordat katamari japans is en dus alleen op de ps3 zou verkopen hebben ze besloten om nu weer de ps3 te gebruiken. Ik denk trouwens dat het een remake is van de eerste game Katamari Damacy. Anders zou de titel geen katamari damacy tribute zijn. Wel een must have voor mij.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  ik vind halo alleen maar beter als rts xD

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Zijn ook gewoon paupergames en die horen nou eenmaal thuis op de P?S3.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Halo wars is gewoon een goede game leuk dat ze de halo thema er aan geven hebben trekt wat meer kijk. Maar voor de game niet nodig zeer goede RTS voor een console.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  De makers van Katamari zijn zo nep. Eerst doen ze Beautiful Katamari exclusief op PS3 en die verkoopt enorm slecht. Nu gaan ze moeilijk doen en brengen ze iets op de PS3. Als ik Sony was , had ik het geweigerd/

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Is er kritiek op het spel dan? Ik moet zeggen dat ik de demo van halo wars leuker vond dan de drie halo spellen bij elkaar! Het is en blijft natuurlijk ook een kwestie van smaak. Iedereen vind andere spellen leuk. Maar dat er geen halo kart komt is maar goed :clap: geen mario taferelen op mijn 360 🙂


  Naar boven
  8
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx