GTAV komt naar PS5 en Xbox Series X | S op 11 november en meer Rockstar-nieuws

thumbnail

Nieuwe updates voor zowel GTA Online als Red Dead Online komen eraan in mei en de zomermaanden, met voor elk spel door fans aangevraagde toevoegingen, samen met een rits aan nieuwe items, kwaliteitsupdates en veel meer.

GTA Online

In Los Santos is de autocultuur weer terug op straat, met nieuwe kansen voor fans van prestatie- en custom upgrades om samen te komen met gelijkgestemden autofreaks om hun auto’s te testen en te showen zonder tussenkomst van autoriteiten en andere onruststokers. Inclusief een nieuwe ondergrondse ontmoetingsplek in de buurt, samen met nieuwe toevoegingen aan de lokale race scene – en de vraag naar gestolen auto’s is nog nooit zo hoog geweest.

Verwacht hoge inzetten en veel actie wanneer bendes de straat op gaan om de nieuwste voertuigen op de hotlist te bemachtigen, daag elkaar uit in nieuwe race types, of neem deel aan een reeks overvalmissies, waar een precies gemodificeerd vluchtvoertuig je beste wapen zal zijn – allemaal later deze zomer.

Om je voor te bereiden op de zomerupgrade van GTA Online, staan er op 27 mei acht nieuwe Stunt Races voor de deur die naar de GTA Online Stunt Series komen. Deze nieuwe races zullen stunt racers in verschillende voertuigklassen een ware kick geven waar je knokkels wit van worden.

Kort daarna krijgen fans van de futuristische Deadline modus zeven nieuwe arena’s waarin ze tegenstanders ver achter zich kunnen laten met het explosieve lichtspoor van hun Shotaro-fiets. Mocht het uitroeien van gewapend verzet meer jouw ding zijn – de Survival modus wordt ook uitgebreid naar nieuwe locaties in Los Santos en Blaine County.

Red Dead Online

Volgende week levert Red Dead Online acht nieuwe Races op iconische locaties in de vijf staten – van de dorre buitenpost van Gaptooth Breach tot het mijnstadje Annesburg en de moerassen van Lagras. Pronk met je skills te paard in nieuwe Standard Races, samen met nieuwe Open Races waar het aan jou is om het beste pad te bepalen om door alle seinvuren op een bepaald parcours te rijden.

Of probeer nieuwe Target en Open Target Races, waarbij het doel is om checkpoints uit te schakelen met je vertrouwde pijl en boog terwijl je paardrijdt. Al deze nieuwe races zijn vanaf 25 mei beschikbaar voor alle Red Dead Online spelers.

De zomerupdate van Red Dead Online voegt een breed scala aan nieuwe missies over de hele wereld toe voor diegene die de criminele onderwereld willen betreden. In Saint Denis, werkt Guido Martelli, Angelo Bronte’s vertrouwde luitenant, aan het opzetten van zijn eigen criminele netwerk, dus of het nu gaat om intimidatie, vuile misdaden, of grotere overvallen met hoge inzet – riders kunnen maar beter bereid zijn om alles te doen wat nodig is om hun bloedgeld te verdienen.

En nog veel meer

De uitgebreide en verbeterde versies van Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online komen op 11 november 2021 naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S met nieuwe functies en meer. Als extra bonus zullen de updates voor GTA Online van deze zomer speciale voordelen bevatten waar spelers van profiteren in deze uitgebreide en verbeterde versies. Bovendien hebben we ter ere van de 20e verjaardag van Grand Theft Auto III nog meer leuke verrassingen voor je in petto – waaronder een aantal speciaal voor GTA Online-spelers.

Hoewel de standalone-versie van GTA Online beschikbaar zal zijn voor spelers op beide platforms, zal deze nieuwe standalone-versie van GTA Online de eerste drie maanden alleen gratis beschikbaar zijn voor PlayStation 5-spelers. En PlayStation Plus-leden op PlayStation 4, zorg ervoor dat je je GTA$1.000.000 claimt door aan het begin van elke maand naar de PlayStation Store te gaan – elke maand tot de lancering van GTA Online op PlayStation 5.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  30 dagen geleden

  Dat is goed nieuws.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box