Ancestors: The Humankind Odyssey viert 1 miljoen verkochte exemplaren

thumbnail

Panache Digital Games en Private Division maken vol trots bekend dat Ancestors: The Humankind Odyssey nu meer dan 1 miljoen keer is verkocht. De third-person open wereld survivalgame, die in augustus 2019 uitkwam, is verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en pc via Epic Games Store, Steam en GoG.

Panache Digital Games heeft zeer veel waardering voor de liefde en steun van de Ancestors-community. Daarom hebben ze een video gemaakt waarin het plezier, de spanning en de verwondering te zien zijn die spelers van over de hele wereld hebben ervaren tijdens hun verkenning van het Neogene Afrika.

“We wilden iets speciaals creëren met Ancestors: The Humankind Odyssey en het betekent enorm veel voor ons dat ruim één miljoen spelers zich bij ons hebben aangesloten om hun eigen ervaring te creëren,” aldus Patrice Désilets, medeoprichter en creative director bij Panache Digital Games. “Dit is een gigantische prestatie voor ons kleine team. We willen iedereen bedanken die de game heeft gespeeld en in het bijzonder degenen die hun eigen ongelofelijke belevenissen in de game met ons hebben gedeeld.”

Ancestors: The Humankind Odyssey is een unieke third-person open wereld survivalgame van de onafhankelijke studio Panache Digital Games. Spelers beginnen aan de meest wonderbaarlijke reis die de mensheid ooit heeft gekend: de menselijke evolutie. Ze maken de beginfase van het leven miljoenen jaren geleden mee, terwijl ze tegen een hardvochtige en wrede wereld vechten om hun nageslacht veilig te stellen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  30 dagen geleden

  Gefeliciteerd, een mooie prestatie.

  Griever
  Lid
  667
  29 dagen geleden

  Zie nu voor het eerst iets van deze game.Doe weinig met survival spellen en heb alleen maar veel tijd in die van Conan zitten.En dat was alleen omdat ik een fan ben van Conan.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box