“GTA-remakes in de maak voor PC en console”

thumbnail

Rockstar Games werkt aan remakes van diverse Grand Theft Auto-games. Via de Kotaku lezen we dat het zou gaan om de games Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas die vernieuwd zouden worden en zelfs voor de PC, console en mobiel zullen verschijnen. De titels zullen op de console voor de Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en Switch lanceren. Op de mobiel gaat het om iOS en Android versies. De titels moeten al in oktober verschijnen op de console en de PC en mobiele releases kunnen later in 2022 verschijnen. De user interface en graphics van de games zouden vernieuwd worden naar een moderne look, al moet de klassieke sfeer behouden blijven. Rockstar heeft de remakes zelf niet bevestigd.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  1724
  1 jaar geleden

  Benieuwd of ze dan allemaal in een set verkrijgbaar zullen zijn net als bij mass effect.Dat zou dan wel er tof zijn.

  loeder001
  Lid
  1582
  1 jaar geleden

  Klinkt goed.

  Kont
  Lid
  1547
  1 jaar geleden

  Vice City vond ik fantastisch en ik weet nog exact het gevoel toen ik eenmaal GTA3 opstartte, voor het eerst in 3D. Waanzinnig was dat, maar ik denk toch dat ze deze lekker moeten laten rusten.

  patkick
  Lid
  736
  1 jaar geleden

  Volgens het artikel gaan ze het bouwen in de Unreal engine. Waarschijnlijk niet de nieuwste Unreal engine 5, omdat die nog geen ios en android support heeft.

  Bovendien is het makkelijker voor de developer om een Unreal engine te gebruiken en deze naar vrijwel alle platformen te porten.


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx