GreedFall: Gold Edition komt op 30 juni naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S

thumbnail

GreedFall, de geliefde Fantasy RPG van Spiders Studio en Focus Home Interactive verschijnt samen met de nieuwe Gold Edition op 30 juni met verbeterde 4K UHD beelden, snelle laadtijden en verbeterde prestaties op PlayStation 5 en Xbox Series X|S! De Gold Edition komt inclusief de basisgame en nieuwe uitbreidingen: The De Vespe Conspiracy. Deze uitbreiding brengt een gloednieuw avontuur naar console- en pc-spelers binnen de onbekende gebieden van Teer Fradee. Nieuwe vijanden, gear en een uitgebreid verhaal dat verder borduurt op het bekroonde verhaal uit GreedFall. Krijg in deze exclusieve screenshots alvast een voorproefje van wat je vanaf 30 juni te wachten staat in de meest complete editie van GreedFall!

De complete originele game met een gloednieuwe uitbreiding!

Zet je eerste stappen in een nieuwe wereld en bepaal de uitkomst. Maak vrienden, verraad ze of bedrieg complete facties. Maak deel uit van een levende, evoluerende wereld en voltooi verschillende objectives en quests.

The De Vespe Conspiracy breidt het verhaal van de geliefde GreedFall wereld uit en laat je kennis maken met een eerder onbekend gedeelte van Teer Fradee. Navigeer door een doolhof aan leugens, manipulaties en geheimen en ontrafel een geniepige samenzwering die machtsverhoudingen dreigt te verstoren. Verken een onbetreden regio van het eiland, ga het gevecht aan met vreemde nieuwe wezens en upgrade je uitrusting en neem het tijdens je zoektocht naar de waarheid op tegen een kwaadaardige nieuwe groepering.

GreedFall: Gold Edition en The De Vespe Conspiracy komen op 30 juni naar PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. Op diezelfde dag komt GreedFall ook naar PlayStation 5 en Xbox Series X, met gratis upgrades en save file compatibiliteit voor eigenaren op PS4 en Xbox One. Ga op avontuur met een 4K resolutie, sterk verbeterde graphics, snelle laadtijden en 60fps in Performance Mode op Xbox Series X|S en PS5.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  910
  1 maand geleden

  Heb er wel wat uit weten halen,Maar halverwege vond ik deze wel wat minder omdat je dan meer op en neer moet lopen voor missies.En het einde deed het ook niet zo voor mij.Kom daarom niet terug voor dlc.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box