GreedFall: Gold Edition is vanaf vandaag verkrijgbaar met nieuwe launch trailer

thumbnail

GreedFall: Gold Edition, de enige manier om deze geliefde fantasy adventure RPG van Spiders Studio en Focus Home Interactive te beleven is nu verkrijgbaar, met tot 4K UHD, snelle laadtijden en verbeterde prestaties op PlayStation 5 en Xbox Series X|S! De Gold Edition komt met de basisgame en nieuwe uitbreiding: De De Vespe Conspiracy. Deze uitbreiding bevat nieuwe vijanden, uitrusting en een script met een twist dat verder gaat op het veelgeprezen GreedFall verhaal. Bekijk de nieuwe trailer en duik in GreedFall’s meest complete editie ooit!

Het geliefde RPG avontuur krijgt een gloednieuwe uitbreiding!

 

De De Vespe Conspiracy gaat verder op GreedFall’s geliefde verhaal en wereld, en nodigt je uit om een voorheen onverkende regio van Teer Fradee te betreden en een gloednieuwe intrige aan te gaan. Navigeer je door een web van leugens, manipulatie en geheimen, terwijl je een schandelijke samenzwering ontrafelt die de krachtsverhoudingen bedreigt. Ontdek een onbekende regio van het eiland, vecht met vreemde nieuwe beesten en confronteer een nieuwe schurkachtige factie in je jacht naar de waarheid.

GreedFall is nu verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S! Smeed je eigen lot en geniet van 4K resolutie, flink verbeterde visuals, snel laden en 60 FPS in performance mode, met gratis migratie en save files overdracht voor PS4 en Xbox One bezitters van de game.

GreedFall: Gold Edition en de De Vespe Conspiracy expansie zijn nu verkrijgbaar op PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One en PC. Ga voor meer informatie naar de officiële website.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box