Gratis Resident Evil Village VR Mode maakt de ervaring angstwekkend echt op PS VR2

thumbnail

Duik vandaag headset-first in de wereld van survival horror met Resident Evil Village VR Mode. Deze onderdompelende nieuwe ervaring is nu verkrijgbaar bij de lancering van PlayStation VR2 als gratis downloadbare content voor alle bezitters van Resident Evil Village en Resident Evil Village Gold Edition voor PlayStation 5. Daarnaast is nu een demo van Resident Evil Village VR Mode verkrijgbaar in de PlayStation Store.

Er is ook een VR Mode voor Resident Evil™ 4 in ontwikkeling. Deze PlayStation VR2-content komt als gratis DLC beschikbaar voor de opzienbarende remake van Resident Evil 4. Later volgt hierover meer informatie.

Resident Evil 4 is nu verkrijgbaar voor pre-orders in aanloop naar de snel naderende lancering op 24 maart 2023 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Steam.

Resident Evil Village VR Mode verhoogt de intensiteit van het bekroonde achtste hoofddeel in de Resident Evil-franchise. De DLC ondersteunt de volledige verhalende campaign over de aangrijpende reis van Ethan Winters om Rose, zijn ontvoerde dochter, te redden. Dit avontuur is nu spannender dan ooit, doordat de Resident Evil Village VR Mode optimaal gebruikmaakt van de geavanceerde functies van PlayStation VR2 om spelers levensecht naar het dorp te verplaatsen. Bereid je voor om de wereld direct door de ogen van Ethan te zien, vol verbluffende details, dankzij het 4K HDR-scherm en de eye-trackingtechnologie van de nieuwe headset. De sfeer wordt nog verder verbeterd door 3D-audio-effecten die diepte aan de omgeving toevoegen en wijzen op de verschrikkingen die spelers om elke hoek wachten.

De ervaring krijgt een diepere dimensie dankzij de functies van PlayStation VR2 Sense™. De nieuwe controllers laten spelers als nooit eerder met hun omgevingen communiceren via natuurlijke bewegingen die worden weerspiegeld door de bewegingen van Ethan op het scherm. Dankzij deze intuïtieve besturingsvorm kunnen spelers vijandelijke aanvallen blokkeren door hun handen op te tillen, vuurwapens met realistische bewegingen herladen en een kaart omhoog houden tijdens het verkennen van omgevingen. Daarnaast kunnen spelers wapens met twee handen gebruiken, voorwerpen in Ethans jas opbergen en terugpakken en andere intuïtieve bewegingen gebruiken om acties uit te voeren, zoals het openen van deuren en het genezen van wonden met medicijnflesjes.

Resident Evil Village VR Mode biedt ook toegang tot de VR Tutorial en Shooting Range die de nieuwe VR gameplay-systemen demonstreren en spelers ruimte bieden hun schietkunst te oefenen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx