Gotham Knights voegt modi Heroic Assault voor 4 spelers en Showdown toe

thumbnail

Warner Bros. Games en DC hebben vandaag de release aangekondigd van twee nieuwe modi voor Gotham Knights: Heroic Assault en Showdown. Beide zijn nu beschikbaar als gratis update voor alle eigenaren van het hoofdspel.

Heroic Assault is een online coöpmodus waarin spelers kunnen samenwerken in groepen van vier en zich in de diepten onder Gotham City wagen om het op te nemen tegen vijanden en uitdagingen te voltooien op 30 verdiepingen vol actie. Zoals te zien is in de onlangs uitgebrachte trailer, bevat de modus een nieuwe bedreiging die de oorzaak is van de chaos: de uiterst geavanceerde buitenaardse levensvorm Starro, the Conqueror, en de geduchte half-mens/half-vleermuis hybride Man-Bat, onder controle van Starro.

Showdown is een online coöpmodus voor twee spelers waarin je de confrontatie aangaat met superkrachtige versies van de voornaamste DC-superschurken uit het spel, zoals Mr. Freeze, Harley Quinn, Clayface en Talia al Ghul. Versla deze bazen in de Showdown-modus en ontvang nieuwe legendarische uitrustingsblauwdrukken en unieke kleuren voor het pak en de Batcycle voor elke verslagen vijand.

Heroic Assault en Showdown zijn afzonderlijke online coöpmodi, toegankelijk als gratis update voor alle Gotham Knights-eigenaren. De Heroic Assault-modus is beschikbaar als de spelers Dossier 05 bereiken in de hoofdcampagne. De Showdown-modus wordt ontgrendeld zodra ze de baas van elke voornaamste schurk in het dossier hebben verslagen.

Gotham Knights is nu beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. Ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal. Gotham Knights bevat de Batman-familie waarbij spelers in de schoenen stappen van Batgirl, Nightwing, Red Hood en Robin, een nieuwe garde getrainde DC-superhelden, die na de dood van Batman op moeten staan als beschermers van Gotham City. Van het oplossen van mysteries die de duisterste hoofdstukken uit de geschiedenis van de stad met elkaar verbinden, tot het verslaan van beruchte schurken in epische confrontaties: spelers komen voor een hele reeks uitdagingen te staan terwijl ze uitgroeien tot hun eigen versie van de Dark Knight.

Ga voor meer informatie over Gotham Knights naar GothamKnightsGame.com of vind ons online via Twitter (@GothamKnights), YouTube (GothamKnights), Instagram (@GothamKnights), Facebook (GothamKnights) en Discord (GothamKnights).

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx