GFN Donderdag brengt de squad samen om multiplayer pc-gaming te vieren op GeForce NOW

thumbnail

Deze GFN Donderdag kijken we naar een van de vele manieren waarop GeForce NOW de geest van pc-gaming tot leven brengt door het vieren van de honderden multiplayer games die te streamen zijn op de dienst.

En aangezien we ons in de zomerslaap bevinden waar iedereen aan het gamen is en er maar weinig grote games uitkomen, is dit een goed moment om een “Beste Multiplayer Games op GeForce NOW” lijst samen te stellen. Hier zijn een paar van onze favorieten (die toevallig ook tot de populairste op GeForce NOW behoren):

 1. Among Us
 2. Apex Legends
 3. Counter-Strike: Global Offensive
 4. Destiny 2
 5. Dota 2
 6. League of Legends
 7. Team Fortress 2
 8. Valheim

World of Tanks

Andere populaire games om uit te kiezen zijn Fortnite (heb je misschien al een paar keer gespeeld), Rust, Terraria, War Thunder, Hunt: Showdown en Phasmophobia. Met meer dan 400 beschikbare multiplayer games, en elke GFN Donderdag komen er meer bij. Je zal nooit zonder keuzes komen te zitten. Kijk zelf maar door te zoeken op “multiplayer” in de GeForce NOW-app.

Naast het feit dat het beschikbaar is op de meeste door GeForce NOW-ondersteunde platformen – pc, Mac, Chromebook, SHIELD TV, iPhone, iPad en Android-apparaten – vanwege de cloud; krijgen leden ook de voordelen van de pc-community, wat leidt tot lobbies van miljoenen spelers van over de hele wereld.

De games die deze week bij de GeForce NOW-bibliotheek komen, bevatten een paar nieuwe/recente multiplayer games:

 • Sword of Legends Online — een nieuw actie-MMORPG dat op de Steam en Epic Games Store day-and-date release wordt gelanceerd. Het spel mixt PvE en PVP elementen met geavanceerde gevechtsmechanismen in een wereld geïnspireerd door de Chinese mythologie.
 • Call to Arms – Gates of Hell: Ostfront — de historisch accurate RTS die onlangs op Steam is uitgebracht door Barbedwire Studios en Digitalmindsoft. Bestuur enkele infanteristen in gedurfde invallen en hele tankregimenten in de grootste veldslagen van de oorlog.

Crowfall — een nieuwe MMORPG die onlangs is gelanceerd op de Native Launcher door ArtCraft. Kies je gevecht: massale PVP belegeringen, rooftochten, wereldheerschappij, en meer.

De volledige lijst van spellen, met handige winkellinks, vindt u hieronder:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box