GFN Donderdag: 38 nieuwe games te streamen op GeForce NOW deze maand

thumbnail

Wat onze GeForce NOW-leden gelukkig maakt, maakt ons gelukkig, dus deze GFN Donderdag doen we precies dat. We brengen groot nieuws, met 38 games die deze maand naar het platform komen, waaronder 13 games deze week.

Wat een gamer wil. Wat een gamer nodig heeft.
Deze week toegevoegd: de spannende FPS Necromunda: Hired Gun (Steam, Epic Games Store), de moderne oorlogsvoering shooter-ervaring, Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (Steam), city-building game, Before We Leave (Steam) en SOFTSTAR’s SLG game, Empire of Angels IV (Steam).

Wanneer u op GeForce NOW speelt, speelt u de pc-games die u al bezit van uw favoriete digitale gamewinkels, rechtstreeks vanuit de cloud gestreamd naar bijna al uw apparaten.

Je kan meer lezen in deze blog, waar ook de assets zich bevinden. Bekijk hieronder de volledige lijst van games die deze week uitkomen:

Aankomend in juni 
Er komen binnenkort nog meer diverse en spannende games naar GeForce NOW. Mis deze zeker niet:

 • Phantom Abyss (Steam)
  Er kan er maar één zijn! Haal het relikwie uit een unieke en dodelijke tempel in deze asynchrone multiplayer game samen met de geesten van degenen die voor jou faalden. De eerste die het relikwie opeist is voor altijd eigenaar van die unieke tempel, dus ga aan de slag.
 • Starbase (Steam)
  Heers over het heelal in deze ruimtegebaseerde MMO door ruimteschepen te bouwen en te ontwerpen, het heelal te verkennen, grondstoffen te verzamelen, gereedschap te maken, grondstoffen te verhandelen en rivalen te bestrijden.
 • AMID EVIL (Steam)
  Deze modern-day retro FPS zit vol met circle strafing, verborgen geheimen en een vette soundtrack. GFN Founders en Priority-leden kunnen ook met RTX ON spelen om de krachten van het kwaad in stijl te bestrijden.
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  987
  15 dagen geleden

  Staan wel leuke games tussen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box