WWE SuperCard Seizoen 8 stapt vandaag in de ring

thumbnail

Een nieuw tijdperk van WWE SuperCard begint vandaag met de lancering van WWE SuperCard Seizoen 8. De nieuwe Survivor game mode, drie nieuwe kaarttiers, een groot aantal nieuwe WWE Superstars en meerdere gameplay upgrades zijn nu allemaal beschikbaar in de collectible card-battling game van Cat Daddy Games.

In de Survivor mode moeten spelers de enige overlevende worden in een winner-takes-all toernooi tegen maximaal 10 andere spelers, met behulp van een “gesloten pak” van kaarten die willekeurig worden uitgedeeld. Aan het begin van elke wedstrijd ruilen spelers een van hun kaarten met hun tegenstander, voor een extra element van strategie.

Drie nieuwe kaarttiers – Mire, Maelstrom en Valhalla – worden beschikbaar naarmate spelers verder raken. Nieuwe kaarten van WWE Superstars uit het heden en het verleden, zoals Rick Boogs, Afa en Sika, Julius en Brutus Creed, Mansoor, Molly Holly en nog veel meer, zijn voor het eerst beschikbaar in WWE SuperCard.

WWE SuperCard Seizoen 8 bevat ook een paar belangrijke upgrades, zoals Champion’s Boost, Pack Battle-beloningen en Manager Cards.

WWE kampioenschappen kunnen in een oogwenk van eigenaar veranderen, dus is het niet meer dan toepasselijk dat Champion’s Boost een nieuwe stat modifier is die automatisch wordt toegepast op de kaart van een Superstar na het winnen van een WWE titel.

Pack Battle-beloning is een gratis pack dat elke week beschikbaar is, met stijgende beloningen op basis van het aantal opeenvolgende dagen dat een speler inlogt op het spel.

Tenslotte is er een nieuwe kaartupdate in de vorm van Manager Cards. Decks hebben nu een voorziening voor drie ondersteunende kaarten – een Manager Card en twee eenmalig te gebruiken ondersteunende kaarten. Manager kaarten worden automatisch geactiveerd en hun effecten worden toegepast op actieve kaarten wanneer een speler een wedstrijd begint.

Voor meer informatie over WWE SuperCard en 2K kun je terecht op de officiële website van de game, word fan op Facebook, volg de game op Twitter en Instagram of kun abonneren je op YouTube.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box