GeForce RTX 4060 nu verkrijgbaar en komt gelijk met een nieuw Game Ready Driver

thumbnail

De GeForce RTX 4060 is vanaf vandaag verkrijgbaar vanaf €3 35. Daarnaast heeft NVIDIA ook een nieuwe Game Ready Driver uitgebracht voor deze GeForce RTX 4060. Als kers op de taart hebben Stranded: Alien Dawn en TIMEBREAKER nu beide DLSS-ondersteuning.

GeForce RTX 4060 nu verkrijgbaar
In mei kondigde NVIDIA de GeForce RTX 4060 aan en vandaag gaat deze in de verkoop vanaf € 335.

Voor gamers die op oudere GPU’s spelen, biedt de NVIDIA Ada Lovelace-architectuur in het hart van de GeForce RTX 4060 een enorme upgrade, die je prestaties vermenigvuldigt met AI-aangedreven DLSS 3 en creatieve apps een superboost geeft. Dankzij de toonaangevende efficiëntie van de Ada-architectuur verbruik je meetbaar minder stroom, draait je grafische kaart koeler en draaien de ventilatoren stiller of zelfs inactief. Ontwerpers zullen ook dol zijn op de 8e generatie NV Encoder met AV1-ondersteuning.

Game Ready Driver voor GeForce RTX 4060
De nieuwste driver is Game Ready voor de GeForce RTX 4060, het nieuwste lid van de GeForce RTX 40-serie.

Nieuwe DLSS-games 
Het DLSS-momentum blijft doorgaan, met de toevoeging van een nieuwe titels die beschikbaar zijn met NVIDIA’s AI-gestuurde prestatievermenigvuldiger:

 • Stranded: Alien Dawn (nu beschikbaar met DLSS 2)

TIMEBREAKER (nu beschikbaar met DLSS 2 en ray tracing)

Over Game Ready Drivers
GeForce Game Ready Drivers leveren de beste ervaring voor uw favoriete games omdat ze nauwkeurig zijn afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitgebreid zijn getest op duizenden desktop- en laptophardwareconfiguraties voor maximale prestaties en betrouwbaarheid.

Het Game Ready Driver-programma van NVIDIA is van meet af aan opgezet als methode om de best mogelijke game-ervaring te bieden. Dit programma creëert een synergie met game-ontwikkelaars en zorgt voor een regelmatige uitwisseling van pre-release game builds en drivers. We werken samen aan het vinden van optimalisaties en het oplossen van problemen en itereren builds op basis daarvan om ervoor te zorgen dat zowel de game als de Game Ready Driver de hoogste kwaliteit en prestaties leveren bij de lancering.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx