GeForce NOW verwelkomt Baldur’s Gate 3 tot de Cloud

thumbnail

Deze GFN Donderdag is het feest met de mogelijkheid om nu Baldur’s Gate 3 te streamen met GeForce NOW!

Leden kunnen terugkeren naar de Forgotten Realms in deze nieuwe generatie RPG van Larian Studios, die zich afspeelt in de wereld van Dungeons and Dragons en gevuld is met dynamische personages, gevaarlijke monsters en krachtige vijanden. Leden kunnen Baldur’s Gate 3 alleen of met vrienden spelen op minder krachtige pc’s en Macs, of onderweg met hun mobiele apparaten.

Wie een GeForce NOW Ultimate-lidmaatschap neemt, kan de langverwachte titel en meer streamen vanaf een krachtige RTX 4080 gaming rig in de cloud, tot 4K 120 fps op pc en Mac, en zelfs in ultrawide resoluties.

Het feest van GeForce NOW’s derde verjaardag gaat verder met Dying Light 2-beloningen die leden nu claimen via de GeForce NOW Rewards portal. Alle leden claimen nu een nieuwe in-game outfit genaamd Post-Apo compleet met een Rough Duster, Bleak Pants, Well-Worn Boots, Tattered Leather Gauntlets, Dystopian Mask en Spiked Bracers om mee rond te scharrelen en te parkouren.

Leden die upgraden naar Ultimate- en Priority-lidmaatschappen kunnen extra buit maken, namelijk de Patchy Paraglider en het Scrap Slicer wapeVergeet niet om de viering van GeForce NOW’s verjaardag deze maand te volgen met #3YearsofGFN op Twitter en Facebook!

En dan nu de games! Bekijk hier welke drie games deze week speelbaar worden binnen de bibliotheek van GeForce NOW:

 • Recipe for Disaster (gratis op Epic Games tot en met 16 februari)
 • Baldur’s Gate 3 (Steam)
 • Inside the Backrooms (Steam)
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx