Gebruik de kracht van DLSS in Ghost of Tsushima: Director’s Cut

thumbnail

Deze week verschijnt er in de wereld van DLSS een handvol nieuwe games met de frameboostende RTX-technologie van NVIDIA. Na de lancering van Homeworld 3 draait het deze week om leven met het zwaard.

Vanaf vandaag kun je in de huid kruipen van Jin Sakai om zijn huis te verdedigen tegen Mongoolse indringers in Ghost of Tsushima: Director’s Cut – met de extra boost van DLSS 3, DLAA en Reflex om je de precisie van een doorgewinterde samoerai te geven.

Maar als je niet kunt wachten, kun je vandaag nog Die By The Blade spelen. In deze 1 tegen 1, wapengeoriënteerde vechtgame van Grindstone, Triple Hill Interactive en Toko Midori is een enkele slag voldoende om een wedstrijd te beëindigen. Dus als het belangrijker is dan ooit om de bewegingen van je tegenstander te lezen, zorg er dan voor dat je elke schijnbeweging kunt volgen door met DLSS 2 te spelen.

Natuurlijk komen er binnenkort nog meer DLSS-integraties aan voor een heleboel spellen. Kom regelmatig terug voor een overzicht van de volgende DLSS- en RTX-titels en bekijk hier de volledige lijst met meer dan 500 RTX-uitgebreide games en apps.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx