Pool Party is nu verkrijgbaar

thumbnail

Mindscape en Lakeview Games lanceren vandaag met trots Pool Party. Deze nieuwe en chaotische partygame is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam. De lancering voor de digitale Xbox Series X|S-versie staat gepland voor 31 mei.

Een dynamische partygame vol chaos en plezier
In Pool Party strijden spelers tegen elkaar in diverse chaotische, op fysica gebaseerde sport- en brawlgames. Dit kunnen ze samen doen met maximaal vier vrienden in een lokale multiplayer-modus om de beste poolspeler te worden. Tevens is het ook mogelijk om solo de strijd aan te gaan. Spelers hebben de mogelijkheid om hun eigen poolbal van hun favoriete kleur en ontwerp te voorzien en samen met vrienden te strijden voor de overwinning.

De poolballen zijn niet alleen schattig, maar ook verrassend atletisch. Ze bereiken ongekende snelheden terwijl ze in recordtijd door de arena rollen en stuiteren. Of men nu medespelers naar de andere kant van de arena lanceert of met een perfecte gerichte stoot een rivaliserende poolbal dwarsboomt, chaos en plezier wordt gegarandeerd met Pool Party.

Spelers hebben de mogelijkheid om met maximaal vier vrienden in lokale multiplayer of solo de strijd aan te gaan. Daarbij kunnen bots toegevoegd worden om de teams aan te vullen of vaardigheden verder te oefenen. Pool Party is makkelijk te leren, maar moeilijk te beheersen. Iedereen kan meedoen aan de diverse spelmodi, waaronder:

 • Pool: Spelers scoren punten door ballen van hun eigen kleur in de pockets te stoten, waarbij ze moeten oppassen er niet zelf in te vallen.
 • Tennis: Scoor punten door de bal alleen of met z’n tweeën over de baan te stoten.
 • Sumo: Schoppen is niet toegestaan! Duw de andere spelers in het water door tegen ze aan te botsen.
 • Football: Met één of twee spelers per team schiet men de bal in het doel van de tegenstander om te scoren – of duw tegenstanders opzij om de weg naar het doel vrij te maken.
 • Idol: Spelers scoren punten door een totem op te pakken en zo lang mogelijk vast te houden. Terwijl ze dit doen worden ze achtervolgd door tegenstanders die de totem af proberen te pakken.
 • Jinxed: Een van de spelers is vervloekt! Stoot, duw of schop de andere spelers en geef de vloek door. Wanneer de tijd om is, verliest de vervloekte speler en zoekt de vloek een nieuw doelwit. Degene die als laatste overblijft wint!
 • Free-For-All: Stoot tegenstanders in de pockets en probeer als laatste over te blijven.
 • Tournament: Speel een mix van verschillende spelmodi en wordt de ultieme Pool Party-kampioen.

Prijs en beschikbaarheid
De fysieke versie van Pool Party is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Nintendo Switch (code in de box) tegen een adviesprijs van € 19,99. De digitale versie is verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via Steam tegen een adviesprijs van € 19,99. De lancering voor de digitale Xbox Series X|S-versie staat gepland voor 31 mei.

Ga voor meer informatie naar de officiële website en volg Mindscape op Facebook, X, Instagram, TikTok, en YouTube.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx