Games en accessoires van Nacon present op Gamescom 2022

thumbnail

NACON kondigt met plezier aan dat het bedrijf op 24, 25 en 26 augustus 2022 aanwezig zal zijn op Gamescom in de Koelnmesse in Keulen (Duitsland). Tijdens deze belangrijke jaarlijkse videogamebeurs presenteert NACON acht games en diverse accessoires aan partners en pers. Daarbij zullen vertegenwoordigers van de studio’s achter deze games aanwezig zijn om hun projecten te tonen en interviews te geven. De accessoire-teams van NACON en RIG zijn ook present om demonstraties van hun nieuwe producten te geven.

Bekijk onze games en accessoires in Market Point Hall 2.1 Booth A010, inclusief:

VIDEOGAMES

 • WRC Generations (KT Racing): WRC Generations verschijnt op 13 oktober 2022 voor PlayStation®4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series, en later voor pc en Nintendo Switch. De game viert de komst van een nieuwe generatie hybride wagens, die garant staan voor nieuwe race-sensaties, en de gloednieuwe Leagues-mode die spelers van vergelijkbare niveaus tegenover elkaar plaatst. WRC Generations is de meest geavanceerde titel in de serie, met de grootste selectie wagens, rally’s en speciale stages.
 • Session: Skate Sim (crea-ture): In deze skate-game kunnen spelers met de camera in de hand de beste spots opzoeken van iconische skateboardinglocaties. Session is ontworpen om net zo uitdagend te zijn als het echte skateboarden, met innovatieve gameplay die is gemaakt door skaters, voor skaters. De game is nu al verkrijgbaar in Vroegtijdige Toegang, op 22 september volgt de officiële lancering voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc (Steam, Epic Games Store).
 • Clash: Artifacts of Chaos (ACE Team): In deze game van de Chileense studio ACE Team gaan spelers op avontuur in de wereld van Zezonoik, met een unieke art-stijl, uiteenlopende vijanden en een gevarieerd, op vechtsporten gebaseerd vechtsysteem. Clash: Artifacts of Chaos verschijnt op 9 februari 2023 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.
 • War Hospital (Brave Lamb): Deze game draait om overleven, management en strategie, en geeft spelers de leiding over een veldhospitaal tijdens de Eerste Wereldoorlog. Spelers worden uitgedaagd om hun hoofd koel te houden onder barre omstandigheden, met moeilijke morele keuzes, beperkte middelen en een verhaal waarin beslissingen essentiële gevolgen hebben. War Hospital verschijnt in 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.
 • Blood Bowl 3 (Cyanide Studio): Blood Bowl 3 is gebaseerd op het beroemde bordspel van de Warhammer-franchise en biedt spelers een smakelijke mix van strategie, bloed en macabere humor. In deze turn-based strategy game moeten spelers de sterke punten van hun team uitbuiten in even slimme als gewelddadige strategieën om touchdowns te scoren, koste wat kost. Blood Bowl 3 verschijnt in 2022 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc, en later voor de Nintendo Switch.
 • Ad Infinitum (Hekate): Deze surrealistische nachtmerrie beleven spelers in de laarzen van een Duitse soldaat tijdens de Eerste Wereldoorlog. Daarbij zitten spelers niet alleen opgesloten in de gruwelen van de loopgraven, maar ook in de beklemmende sfeer van hun thuissituatie, en moeten ze een weg naar de werkelijkheid vinden om aan monsterlijke wezens  te ontsnappen. Ad Infinitum verschijnt op 20 april 2023 voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc.
 • Steelrising (Spiders): Aegis, de automaton-lijfwacht van Marie-Antoinette, moet Parijs bevrijden van het mechanische leger van de gestoorde koning Louis XVI, in een alternatieve geschiedenis van de Franse revolutie. In deze nieuwe action RPG van Spiders is een hoofdrol weggelegd voor intense gevechten, die echte skills van de spelers verlangen. Steelrising verschijnt op 8 september voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Spelers die de game ge-pre-orderd hebben krijgen op 25 augustus 2022 toegang tot de gesloten betafase.
 • Train Life: A Railway Simulator (Simteract): Deze spoorwegsimulator laat spelers diverse locomotieven besturen en hun eigen treinbedrijf beheren. Spelend als machinist en manager moeten spelers lucratieve contracten afsluiten en passagiers en goederen door tien Europese landen vervoeren om hun bedrijf tot wasdom te brengen. Deze game van Simteract verschijnt op 25 augustus 2022 voor pc, en op 22 september voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One. De game komt op een latere datum ook naar de Nintendo Switch.

ACCESSOIRES
2022 wordt afgerond met vele langverwachte accessoires die verschijnen voor alle consoles. Eind dit jaar verschijnt de DAIJA Arcade Stick voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, nadat een eerdere versie al zeer populair werd bij Versus Fighting-fans vanwege de kwaliteit van zijn onderdelen en design. Daarnaast worden nieuwe versies van de Revolution X Pro Controller en Pro Compact Controller gepresenteerd, inclusief de Colorlight, die eerder dit jaar tijdens NACON Connect voor het eerst werd getoond en biljoenen lichtkleuropties biedt. Het cloud-gaming segment wordt vertegenwoordigd door de MGX en MGX-Pro smartphone controllers, die beide op de stand aanwezig zijn. Tenslotte zal de PRO-serie van Nacon RIG ook present zijn op de NACON-stand, met demo’s van diverse headsets – de 300 PRO, 500 PRO en 800 PRO.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx