Game Ready Driver voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty markeert de start van DLSS 3.5

thumbnail

NVIDIA heeft vandaag een nieuwe GeForce Game Ready Driver uitgebracht voor Cyberpunk 2077: Phantom Liberty waarmee GeForce-gamers Game Ready zijn voor het debuut van NVIDIA DLSS 3.5 met Ray Reconstruction-technologie in Cyberpunk 2077 op 21 september 2023.

Dit is ook de driver voor gamers die Party Animals, Warhaven en Witchfire spelen.

DLSS 3.5 maakt zijn debuut op 21 september
Op 21 september lanceert Cyberpunk 2077‘s 2.0 update met veel verbeteringen, waaronder DLSS 3.5. In Cyberpunk 2077‘s Ray Tracing: Overdrive Mode verbetert de nieuwe Ray Reconstruction-techniek van DLSS 3.5 de kwaliteit en helderheid van reflecties, is de globale verlichting nog nauwkeuriger en reageert de belichting dynamischer, voor een nog betere, meeslependere en realistischere ervaring.

Eigenaars van de GeForce RTX 40-serie kunnen profiteren van alle prestatie- en beeldkwaliteitverbeteringen die DLSS 3.5 te bieden heeft – inclusief prestatieverhogende Frame Generation voor de snelste framerates – in de veeleisende Ray Tracing: Overdrive Mode.

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty verschijnt 26 september
Op 26 september lanceert Cyberpunk 2077: Phantom Liberty lanceert met volledige ray tracing en DLSS 3.5 met Ray Reconstruction.

Phantom Liberty is een nieuw spionage-thrilleravontuur voor Cyberpunk 2077. Wanneer de orbitale shuttle van de president van de Nieuwe Verenigde Staten van Amerika wordt neergeschoten boven het dodelijkste district van Night City, is er maar één persoon die haar kan redden – jij. Kruip in de huid van V, een huurling-cyberpunk, en duik in een wirwar van spionage en politieke intriges om een verhaal te ontrafelen dat de hoogste echelons van de macht verbindt met de wrede wereld van huurlingen op de zwarte markt.

GeForce RTX levert 3X tot 4,9X hogere prestaties!
Dankzij DLSS 3.5 en de toonaangevende full ray tracing-prestaties van GeForce RTX 40-serie is de ultieme manier om Cyberpunk 2077: Phantom Liberty te ervaren op een pc of laptop met een GeForce RTX 40-serie grafische kaart.

Krijg de ultieme Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ervaring met Ray Tracing: Overdrive Mode, met meer dan 60 FPS, met GeForce RTX 40-serie grafische kaarten. Bij 4K, met volledige ray tracing ingeschakeld, samen met maximale instellingen, is NVIDIA DLSS 3.5 met Frame Generation, Ray Reconstruction, Reflex en Super Resolution gemiddeld 4,9X sneller dan native 4K rendering, terwijl het er ook aanzienlijk realistischer en meeslepender uitziet:

Meer Game Ready goodies en upgrades

 • Deze driver is bedoeld voor deze games:
  • Party Animals met DLSS 2 en Reflex
  • Warhaven met DLSS 3 en Reflex
  • Witchfire met DLSS 3 en Reflex
 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx