Ga de lucht in en kies een kant in Falconeer voor next-gen

thumbnail

Wired Productions en de visionaire onafhankelijke ontwikkelaar Tomas Sala onthulden vandaag de rivaliserende machten van het luchtgevechtenspel met open wereld The Falconeer in de nieuwe gameplaytrailer The Free & The Fallen.

Door intense en acrobatische luchtgevechten te combineren met een ontzagwekkende open wereld en een bestiarium van fantastische vijanden te land, ter zee en in de lucht, biedt The Falconeer een echte next-gen visuele ervaring op alle platformen, inclusief minimaal 4K 60fps op Xbox Series X.

Verken de ongelooflijke open fantasywereld van The Falconeer in de nieuwe trailer, geheel opgenomen in het spel:

The Great Ursee is een bijna eindeloos watergebied en de thuisbasis van de concurrerende facties van The Falconeer. In de lucht beschermen de rijken en de machtigen hun bezittingen aan boord van luchtschepen die worden verdedigd door ingehuurde Falconeers, terwijl revolutie en onenigheid broeden onder de onderdrukten en armen op de wateren beneden. Spelers steunen de door hen gekozen factie vanaf de rug van een machtige oorlogsvogel en vliegen missies die het lot van The Great Ursee zullen bepalen.

Beloof je trouw:

  • Het Northern Imperium. De grootste macht op The Great Ursee, de keizerlijke troon heerst over de noordelijke Ursee met adellijkheid, list en manipulatie als machtsmiddelen.
  • De Mancer Order. De meestergeleerden van de Order controleren alle toegang tot technologie op de Ursee en begeleiden de opmars van vooruitgang naar een onbekende bestemming langs ‘Het Pad’.
  • De Civilian Freehouses. Een los verband van onafhankelijke gemeenschappen, verenigd ter verdediging van de lokale handel en onderworpen aan de machinaties van het Imperium en de Mancer Order.
  • De Freebooter Rebellion. Verstotenen, verbannen naar de duistere plaatsen van de Ursee, keren nu terug uit hun ballingschap met duistere en eeuwenoude kennis om hun oude kwelgeesten te vernietigen.

“Ik wilde dat de wereld van de Ursee tastbaar zou voelen, niet alleen visueel, maar ook met geschiedenis en conflict die je ervaart”, zei Tomas Sala, ontwikkelaar van The Falconeer. “Het is nooit direct duidelijk wie er een ‘good guy’ of ‘bad guy’ is. Ik hoop dat spelers The Falconeer ervaren als een ontdekkingsreis, waarbij ze de geheimen van The Great Ursee en zijn mensen ontsluieren terwijl ze spelen.”

Elke factie krijgt meer contrast door de bekroonde componist Benedict Nichols in zijn originele soundtrack voor The Falconeer. Synthesizers, orgels, Mongoolse keelzang, Balkankoor, doedelzakken en cimbalom komen samen om spelers mee te voeren op een eclectische audioreis door een unieke sonische wereld.

The Falconeer gaat de lucht in als day one launch title voor Xbox Series X en Xbox Series S en komt ook uit voor de pc en Xbox One op 10 november 2020.

The Falconeer Day One Edition is nu verkrijgbaar als pre-order bij alle goede detailhandelaren en op wired.gg/FalconeerDayOne  Zet het spel nu op je verlanglijst op Steam: https://store.steampowered.com/app/1135260/The_Falconeer/  Ga naar het Discord-kanaal voor The Falconeer om je te registreren voor de exclusieve pc-bèta: https://discord.gg/falconeer

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x