Fysieke edities van prijswinnende Disco Elysium – The Final Cut nu verkrijgbaar voor Xbox One en PS4

thumbnail

ZA/UM, partner iam8bit en wereldwijd distributeur Skybound Games maken bekend dat fysieke edities van Disco Elysium – The Final Cut nu verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4 en Xbox One.

De fysieke versies voor PlayStation 4 en Xbox One zijn compatibel met PlayStation 5- en Xbox Series X-consoles via een gratis next-gen-upgrade. Alle retailversies bevatten ook een uitvouwposter van 45 cm x 60 cm en een digitale code voor een digitaal artboek met 190+ pagina’s.

Disco Elysium – The Final Cut is de definitieve editie van de baanbrekende, multi-award-winnende open-wereld-RPG met een waanzinnige hoeveelheid keuzes en consequenties. The Final Cut wekt de bewoners van Revachol op indrukwekkende wijze tot leven met een miljoen voice-acted woorden die zijn ingesproken door acteurs van over de hele wereld, naast gloednieuwe politieke visie-quests. Spelers kunnen nooit eerder getoonde gebieden verkennen, een uitgebreide cast aan memorabele burgers ontmoeten en een nog groter stempel op de wereld zetten. Daarnaast bevat deze ultieme versie diverse gameplay-verbeteringen en een hogere herspeelwaarde.

Lees hier meer details over Disco Elysium.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box