Fysieke editie van A Total War Saga: Troy aangekondigd

thumbnail

SEGA Europe Ltd en The Creative Assembly Ltd. hebben vandaag bekendgemaakt dat op donderdag 5 november een fysieke editie verschijnt van A Total War Saga: TROY.

Deze fysieke uitgave volgt op het zeer succesvolle debuut dat de digitale versie van A Total War Saga: TROY in augustus maakte in de Epic Games Store, waarbij meer dan 7,5 miljoen spelers de game claimden tijdens de eerste 24 uren na de lancering.

Om het succes te vieren wordt de fysieke editie van A Total War Saga: TROY in eerste instantie als limited edition steelbook uitgegeven. Deze steelbook-verpakking bevat ook de Amazons DLC die de krijgerskoningin Penthesilea en haar zus Hippolyta naar de strijd in de Bronstijd brengen, samen met nieuwe Epic Missions, cavalerie-eenheden, unieke factie-mechanics en nog veel meer.

A Total War Saga: TROY™ laat spelers genieten van de bekroonde mix van grootschalige turn-based strategie en spectaculaire realtime-gevechten waar de Total War-serie om bekendstaat en dompelt ze dit keer onder in het legendarische conflict van de Trojaanse oorlog. Als Achilles, Hector en vele andere legendarische helden leveren spelers een felle strijd om de machtige stad Troje te verdedigen… of met de grond gelijk te maken.

De fysieke editie van A Total War Saga: TROY is vanaf 5 november verkrijgbaar. Meer informatie over TROY vind je hier.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x