Gamen voor het goede doel: Dutch Game Marathon

thumbnail

Stichting Dutch Game Marathon is terug! Na een succesvolle editie in 2019, waarbij ruim 6.500 euro op werd gehaald voor Alzheimer Nederland, komen ze 25-27 september 2020 opnieuw in actie: 60 uur non-stop gamen om geld op te halen voor de Hartstichting. De volledige “game marathon” is live te volgen op https://www.twitch.tv/dutchgamemarathon.

De game marathon gaat op vrijdag 25 september om 12.00 ‘s middags van start. Het live programma zit bomvol met gasten, waaronder bekende Nederlandse streamers zoals Egbertlive en MonkeloidTV. Verwacht verder een brede mix van verschillende soorten games en een enthousiast team dat de gekste dingen heeft bedacht om uit te voeren bij donatiemijlpalen. Dankzij sponsoren van het evenement worden onder de gulle donateurs games, merchandise en zelfs een spelcomputer verloot (https://www.dutchgamemarathon.nl/nl/giveaways.html).

Corona heeft uiteraard ook bij de organisatie van dit evenement de nodige creatieve oplossingen gevraagd. Daardoor zijn niet alle gasten live aanwezig, maar bellen zij soms in. Iets wat voor veel van hen zeker niets nieuws is, zo spelen zij normaal ook samen! Ondanks de beperkingen, hebben we alle hoop dat het evenement van vorig jaar overtroffen gaat worden. Voor alle kijkers: iedereen kan vanuit het comfort van zijn eigen huiskamer meekijken, geen registratie of kaartjes vereist.

Overigens is langskomen wel mogelijk, om de marathon vanaf de zijlijn mee te maken. Ontdekstation013, waar een ruimte beschikbaar gesteld is voor het evenement, organiseert haar eigen versie met allerlei activiteiten om de marathon heen. Voor de gezelligheid wordt dus gezorgd!

Wie benieuwd is kan nu al een kijkje nemen op de website www.dutchgamemarathon.nl/, of op social media: @GameMarathonNL (Twitter, Facebook, Instagram).

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x