Football Manager nu ook voor de iPhone verkrijgbaar

thumbnail

Sports Interactive & SEGA Europe Ltd. kunnen vandaag aankondigen dat Football Manager Handheld 2010 nu in de App Store verkrijgbaar is voor de iPhone en iPod touch.

Football Manager Handheld 2010, dat is ontwikkeld door Sports Interactive, brengt het ongeëvenaarde realisme van de alom geprezen Football Manager-serie naar de iPhone en iPod touch. Spelers kunnen een team kiezen uit 34 competities en 11 verschillende landen, om daarna de top van de voetbalwereld proberen te bereiken. Beheers alle aspecten van voetbalmanagement; onderhandel over spelerscontracten en transfers, leid een elftal van maximaal 36 spelers, stel tactieken en formaties in en instrueer het team en de spelers.

“Het is fantastisch om nu eindelijk openheid van zaken te kunnen geven en onze nieuwe app in de verkoop te gooien”, aldus Miles Jacobson, Studio Director van Sports Interactive. “We hebben meer in het spel kunnen stoppen dan we ooit hadden gedacht, en de resultaten spreken voor zich – dit is het meest diepgaande voetbalmanagementspel tot nu toe voor de iPhone en iPod touch. De prijs is een koopje en we zijn echt benieuwd naar de reacties op het spel van voetbalfans uit de hele wereld.”

De iPhone- en iPod touch-versie van de app Football Manager Handheld 2010 is nu verkrijgbaar voor €9,99 in de App Store of op www.itunes.com/appstore/.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem

Netjes hoor alleen jammer dat ik geen Iphone heb

Anoniem

Als het waarmaakt wat ze zeggen, dan is 9.99 inderdaad niet veel geld. Je kunt er heel wat uurtjes instoppen.

Naar boven
2
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x