Final Fantasy XIII maakt PS3 kapot, Sony aangeklaagd

thumbnail

Sony is aangeklaagd, ditmaal niet vanwege het OtherOS-ontbreken waar veel mensen problemen mee hebben, maar om Final Fantasy XIII, die ervoor zou zorgen dat de PlayStation 3-console niet meer functioneert. Via de IGN kunnen we lezen dat de zaak op 2 juni van dit jaar is aangemeld, en dat het gaat om een claim van 5 miljoen Dollar van de aanklager. Sony zou de schuld geven aan foutief geleverde discs van Square-Enix, daar waar de uitgever van de game zelf zegt dat het gaat om problemen met de PS3-hardware. Beide uitgevers geven dan ook niet toe omtrent de problemen en het is afwachten hoe de zaak af zal gaan lopen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  12 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Het is natuurlijk buiten alle proporties om 5 mln te vragen omdat een spel je console kapot kan maken. Dat je een ontwikkelaar van een game of console aanspreekt om je recht te krijgen, is niet vreemd, maar op deze wijze komt het over om er rijk van te worden. Of misschien om in de publiciteit te staan. Aan de andere kant, geloof ik niet dat je het zo makkelijk van Sony wint. Die gooien er een batterij advocaten tegen aan. Daar kan je als gewone gamer niet tegenop.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Daar komt bij dat het niet om 5 miljoen gaat want ja Sony en Square hebben geld zat het gaat a alleen om het idee dat het mogelijk is om zulke bedragen te eisen (only in America). Het enige wat hij zou moeten krijgen is een nieuwe Playstation 3.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  @gast4: Zowel Sony als Square kijken naar dit probleem. Wel vreemd dat dit maar weer bij een paar consoles aan de hand is. Ik heb namelijk nergens last van gehad. Het gaat deze gozer alleen maar om het geld, ik denk dat dit bericht een beetje uit zijn verband is getrokken want ik geloof niet dat Sony en Square ruzie hebben omdat 1 PS3 kapot gaat.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Hoop dat sony en square geen ruzie krijgen door dit. die gozer moet gewoon zijn mond houden het gaat er ook niet om dat de ps3 bezweken is door een game. het gaat hem om het geld. als hij wint koopt hij lekker een nieuwe ps3 maar dan is hij wel 5 miljoen dollar rijker.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik heb het spel niet maar wou hem ooit wel gaan halen nu heb ik alleen wel mijn twijfels over deze game. 🙄 Wachten op een Patch als die komt?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Ik ben benieuwd of wie hier nog meer van te horen krijgen. Wel een dwaas dat hij zoveel eist.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  pfff omdat je ps3 kapot is 5 miljoen??? oke ik snap die eigenaar’s verhaal maar kom op 5 miljoen? je kun wel om een gratis nieuwe vragen maar vinden jullie dit ook een 5mil zaak ?

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Als je verliest ben je natuurlijk wel wat geld kwijt. Advocaten etc. kost ook niet niks.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  @ Gast 1 Wie hier normaal moeten doen zijn Sony en Square, elkaar de schult geven, kinderachtig. Deze gast durft teminste wat. 🙂

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  4 jaren geleden

  Heb nergens last van gehad lekker uitgespeeld.. Zullen wel weer bepaalde consoles zijn dan..


  Naar boven
  12
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx