Final Fantasy VII Rebirth ontvangt update met nieuwe speelbare content

thumbnail

SQUARE ENIX heeft vandaag een update uitgebracht voor de demo van FINAL FANTASY VII REBIRTH, de langverwachte RPG die op 29 februari verschijnt, exclusief voor de PlayStation 5 (PS5) console. Het nieuwe deel van de gratis demo heet “Dawn of a New Era in Junon” en vormt een uitbreiding van de “Fall of a Hero in Nibelheim”-demo die eerder deze maand verscheen. Het nieuwe deel van de demo biedt een indruk van de uitgestrekte wereld die spelers wacht in de ‘most anticipated game of 2024.

Download de gratis FINAL FANTASY VII REBIRTH-demo hier.

“Dawn of a New Era in Junon” is verkrijgbaar als gratis update voor de eerder verschenen demo. In dit nieuwe deel van de demo verschijnen Cloud, Tifa, Barret, Aerith en Red XIII aan de rand van Junon, een versterkt bolwerk met een onderwaterreactor. Deze preview is speciaal gemaakt voor de demo en vindt plaats nadat spelers enkele uren in de hoofdverhaallijn zijn gevorderd. De demo biedt toegang tot een klein stukje van de enorme in-game wereld, die spelers vrijelijk kunnen verkennen. Speur naar schaten met je trouwe chocobo-ros, maak waardevolle items met de nieuwe Item Transmuter, bewijs je moed in spannende Combat Assignment-missies en meer.

Dit is het perfecte moment om de tweedelige demo te downloaden en je voor te bereiden op de wereldwijde release van FINAL FANTASY VII REBIRTH. Spelers die het eerste deel, “Fall of a Hero in Nibelheim,” hebben voltooid ontvangen in de volledige game de bonussen Kupo Charm en Survival Set, en krijgen de optie om hetzelfde deel in de game over te slaan**, zodat spelers nu al een voorsprong op het avontuur kunnen nemen. Maar natuurlijk kunnen spelers desgewenst dit deel van de game ook gewoon opnieuw spelen.

Aangezien het Junon-gebied in de demo is aangepast om de content compacter te maken, kunnen in de demo gemaakte vorderingen niet worden overgezet naar de volledige game. De demo biedt spelers wel de kans om alvast vertrouwd te raken met nieuwe vormen van verkenning, nieuwe synergy-aanvallen en hoe ze door te vechten de relaties tussen personages kunnen versterken.

Daarnaast is een demo-patch uitgebracht die automatisch wordt gedownload. Deze patch herstelt kleine visuele foutjes, naast andere aanpassingen.

FINAL FANTASY VII REBIRTH werd tijdens de Game Awards verkozen tot ‘most anticipated game of 2024’ en levert het nieuwe verhaal in het veelgeprezen remake-project van FINAL FANTASY VII. In dit op zichzelf staande avontuur ontsnappen Cloud, Tifa, Barret, Aerith en Red XIII uit de dystopische stad Midgar om de wijde wereld in te trekken. Om jacht te maken op Sephiroth, een angstaanjagende figuur uit Clouds verleden die over de planeet wil heersen, moeten deze onwaarschijnlijke helden hun krachten bundelen met nieuwe metgezellen, zoals de geestdriftige ninja-agent Yuffie en de slimme, katvormige robot Cait Sith. Ga samen met deze personages de strijd aan om hun lot te bepalen. Verken klassieke omgevingen die tot nieuw leven zijn gewekt met vele details. Geniet van tientallen uren aan zijmissies, jachtpartijen, mini-games en rijke verhalen over de mensen en culturen op de planeet.

Na het spelen van de demo kunnen spelers die meer FINAL FANTASY VII-content verlangen aan de slag met FINAL FANTASY VII EVER CRISIS, de populaire mobiele RPG die meer dan 7 miljoen keer is gedownload. Deze game is gratis te downloaden via de App Store, Google Play of STEAM. In FINAL FANTASY VII EVER CRISIS verkennen spelers de belangrijkste verhalende elementen van de FINAL FANTASY VII-tijdlijn, waaronder zowel de gebeurtenissen uit de originele game als nieuwe verhalende elementen die zijn geschreven door Kazushige Nojima die het verhaal en scenario van FINAL FANTASY VII REBIRTH schreef.

FINAL FANTASY VII REBIRTH is het vervolg op het eerste deel in de trilogie, FINAL FANTASY VII REMAKE, dat in 2020 verscheen en wereldwijd werd geprezen door pers en spelers. De game kreeg meer dan 20 perfecte scores in de media en werd geselecteerd als een PlayStation “Editor’s Choice”. FINAL FANTASY VII REMAKE werd de bestverkochte digitale release op een PlayStation-platform in de geschiedenis van SQUARE ENIX, met meer dan 7 miljoen verscheepte eenheden en digitale verkopen.

FINAL FANTASY VII REBIRTH verschijnt voor de PS5-console op 29 februari 2024. Ga voor meer info naar https://ffvii.square-enix-games.com/games/rebirth/.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2749
  1 maand geleden

  Zie voor het eerst dat er een update gekomen is voor een demo met meer speelbare content.Dit gaat sowieso al gegarandeerd een van de meest succesvolle games van het jaar worden.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx