Final Fantasy VII Rebirth nu verkrijgbaar voor PS5

thumbnail

De baanbrekende fantasie is herboren. FINAL FANTASY VII REBIRTH, het nieuwe hoofdstuk in het epische FINAL FANTASY VII remake-project, is nu wereldwijd verkrijgbaar voor de PlayStation 5 (PS5)-console. FINAL FANTASY VII REBIRTH heeft op Metacritic de “Must-Play”-award ontvangen en kreeg meer dan 50 perfecte reviewscores van de wereldwijde gamepers. De game werd uitgeroepen tot “Utterly massive RPG pushed to its limits” door VGC, “a rich lavish remake” door Eurogamer en “a RPG masterpiece” door GAMINGbible.

 Vandaag verscheen ook een feestelijke launch trailer voor deze titel, die is hier te bekijken:
https://www.youtube.com/watch?v=KOhs9ZLImgE

In FINAL FANTASY VII REBIRTH nemen spelers de rol aan van huurling Cloud Strife die samen met zijn vrienden jacht maakt op de legendarische zwaardvechter Sephiroth, een angstaanjagende figuur uit het verleden van Cloud die erop uit is de planeet te regeren. De achtervolging voert spelers door een uitgestrekte en levendige wereld vol gevaar, avontuur, vreugde en onzekerheid. Het onwaarschijnlijke groepje helden, waaronder de geliefde, iconische personages Tifa, Barret, Aerith en Red XIII, bundelen hun krachten met nieuwe metgezellen zoals de pittige ninja-agent Yuffie en de grappige, katachtige robot Cait Sith. FINAL FANTASY VII REBIRTH biedt spelers een onvergetelijke ervaring vol onverwachte plotwendingen, memorabele personages en adembenemende omgevingen, waar zowel oude fans als nieuwkomers van zullen smullen.

“Als regisseur van de originele FINAL FANTASY VII was ik erg trots toen we een heel nieuwe generatie kennis konden laten maken met RPG’s en zoveel nieuwkomers een diepere vorm van verhalen konden bieden. Vandaag ben ik vervuld met hetzelfde gevoel van trots als ik kijk naar wat ons ontwikkelingsteam heeft bereikt met FINAL FANTASY VII REBIRTH. Dit avontuur biedt oude fans alles waar ze van houden, en nodigt nieuwkomers uit om met dit deel hun FINAL FANTASY-avonturen te beginnen en hetzelfde gevoel van verwondering te ervaren als ze in 1997 zouden hebben gevoeld. Ik hoop dat zowel fans als nieuwkomers in de wereld van FINAL FANTASY zullen genieten van deze game.” Yoshinori Kitase, Producer

FINAL FANTASY VII REBIRTH is een liefdeswerk en ons eerbetoon aan avontuur – een enorme wereld vol meeslepende verhalen en onze meest ambitieuze game tot nu toe. Net als tijdens de ontwikkeling van het originele FINAL FANTASY VII, hebben we iets bereikt dat vóór de huidige technologie niet mogelijk was: een dieper uitgewerkte weergave van de belangrijkste personages in dit universum. Door hun krachten in de strijd te combineren en met jouw keuzes hun relaties te versterken, hopen we dat spelers zich meer dan ooit verbonden voelen met deze personages en de wereld waarin ze leven.” Naoki Hamaguchi, Director

“Al vele jaren vroeg ik mij af hoe een remake van FINAL FANTASY VII eruit zou kunnen zien. Boven alles had ik het gevoel dat we recht moesten doen aan de personages en het verhaal, die beide zo geliefd zijn bij fans van over de hele wereld. FINAL FANTASY VII REBIRTH voldoet aan deze visie en breidt de oorspronkelijke titel enorm uit, niet alleen in de omvang van de wereld, maar ook in de rustige momenten, waarin vrienden hun warmte, vreugde, verdriet en tederheid delen. Terwijl de helden doorzetten en, op weg naar hun uiteindelijke lot, steeds meer op elkaar gesteld raken, hoop ik dat spelers hun harten zullen openen om deze gevoelens met hen mee te beleven. Omdat dit het tweede deel in een trilogie is, konden we met veel plezier de feedback van fans op het eerste deel tot ons nemen en daar ons voordeel mee doen om van FINAL FANTASY VII REBIRTH een werkelijk adembenemend vervolg te maken. Bedankt voor het spelen van onze visie op een remake, waarin het verleden geëerd wordt door de mogelijkheden van het heden, en we een verhaal nieuw leven konden inblazen voor toekomstige generaties.” -Tetsuya Nomura, Creative Director

Het FINAL FANTASY VII remake project begon in 2020 met de release van FINAL FANTASY VII REMAKE, dat wereldwijd warm werd ontvangen door pers en spelers. Na het vergaren van meer dan 20 perfecte scores van media en de verkiezing tot PlayStation “Editor’s Choice”, werd FINAL FANTASY VII REMAKE de bestverkochte digitale release op een PlayStation-platform in de geschiedenis van SQUARE ENIX. De game is inmiddels meer dan 7 miljoen keer verscheept en digitaal verkocht.

Spelers die meer FINAL FANTASY VII-content verlangen kunnen aan de slag met FINAL FANTASY VII EVER CRISIS, de populaire mobiele RPG die meer dan 7,77 miljoen keer is gedownload. Deze game is gratis te downloaden via de App Store, Google Play of STEAM en biedt tijdelijk toegang tot een FINAL FANTASY VII REBIRTH crossover-evenement. Tijdens dit evenement kunnen spelers het beruchte Mt. Nibel-incident beleven en diverse in-game bonussen ontvangen. Ga voor meer informatie naar de officiële social media-kanalen van FINAL FANTASY VII EVER CRISIS.

FINAL FANTASY VII REBIRTH is nu verkrijgbaar voor de PS5-console. Ga voor meer informatie naar  https://ffvii.square-enix-games.com/games/rebirth/.

Een gratis, tweedelige demo biedt spelers toegang tot de opening van de game en een speciaal voorproefje op de enorme in-game wereld, met een gebied dat in de game na enkele uren toegankelijk wordt. Spelers die het eerste deel, “Fall of a Hero in Nibelheim,” hebben voltooid ontvangen in de volledige game de bonussen Kupo Charm en Survival Set, en krijgen de optie om hetzelfde deel in de game over te slaan*. Download hier de demo met “Fall of a Hero in Nibelheim” en “Dawn of a New Era in Junon”.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx