Farming Simulator 22: Cinematic Trailer, releasedatum, nieuwe gewassen en meer onthuld

thumbnail

De gezelligheid groeit als kool! Nieuwe gewassen ook; ontwikkelaar en uitgever GIANTS Software onthult de releasedatum en twee nieuwe gewassen, waaronder druiven, samen met regionale packshots en een atmosferische Cinematic Trailer waarin een nieuwe generatie boeren te zien is. Farming Simulator 22 zal vanaf 22 november verkrijgbaar zijn voor PC, Mac, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One.

Klaar om te oogsten: druiven, olijven en sorghum

Digitale boeren kunnen vanaf nu druiven planten en oogsten voor heerlijk vruchtensap of olijven voor kwalitatieve olijfolie. Allemaal dankzij de nieuwe productieketen-feature. Sorghum, een nieuw soort graan, is ook toegevoegd aan de beschikbare gewassen. Met nieuwe gewassen heb je natuurlijk ook nieuwe machines nodig. De New Holland Braud 9070L druivenoogster is één van de nieuw beschikbare machines in Farming Simulator 22.

Familiebedrijf te zien in inspirerende CGI Trailer

Nieuwe generaties boeren treden in de voetsporen van vorige generaties, zowel in het echt als in Farming Simulator. Deze filmische trailer toont een vader en dochter die samen door weer en wind het veld bewerken en uiteindelijk genieten van de geoogste druiven. Dit emotionele verhaal onthult ook het nieuwe in-game merk Mack trucks en laat ook de iconische Super-Liner in actie zien. Farming Simulator 22 zal in nog meer regio’s dan voorheen beschikbaar zijn, waardoor nieuwe generaties kunnen leren over landbouw en in de multiplayer samen het platteland op kunnen.

Pre-orders voor Farming Simulator 22 nu beschikbaar

“Daar gaan we, we starten met pre-orders voor onze eerste zelf-gepubliceerde titel”, merkt Software CEO Christian Ammann trots op. “We hopen dat fans even enthousiast als wij zijn over deze mijlpaal in de geschiedenis van de serie, en zich klaarmaken om zowel nieuwe als oude boeren op onze velden te verwelkomen.”

Alle pre-orders van Farming Simulator 22 komen met de CLAAS XERION SADDLE TRAC Pack inclusief de CLAAS XERION 4200 SADDLE TRAC plus vier extra machines van KAWECO. Meer Farming Simulator 22 details zullen onthuld worden op FarmCon (21 t/m 23 juli). Bezoek de officiële Farming Simulator website en de GIANTS Software Press Area voor meer info!

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  917
  1 maand geleden

  Toch maar even gekeken die trailer,Had er niet zo een goede bij verwacht.Al is het niet een game die ik zo snel zou spelen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box