Fallout 4: Automatron nu verkrijgbaar!

thumbnail

De eerste Fallout 4 add-on, Automatron, is vanaf vandaag wereldwijd verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4 en pc en kost € 9,99.

In Automatron laat de mysterieuze Mechanist een horde kwaadaardige robots los op de Commonwealth, inclusief de beruchte Robobrain. Jaag ze op en gebruik hun onderdelen om nieuwe robot kompanen te bouwen en aan te passen. Kies uit een honderdtal mods; mix ledematen, pantsers, talenten en wapens zoals de volledig nieuwe ‘lightning chain gun’. Het is zelfs mogelijk hen van een likje verf te voorzien en hun stem te kiezen! (Je personage moet level 15 of hoger zijn.)

Automatron is de eerste add-on release voor Fallout 4. In april worden de settlement mogelijkheden nog verder uitgebreid dankzij Wasteland Workshop, en in mei zal men van de Commonwealth naar Maine kunnen reizen voor Far Harbor – de grootste oppervlakte die Bethesda Game Studios ooit heeft gecreëerd voor post-release content. Dat is slechts het begin, want er zullen in 2016 nog meer add-ons worden vrijgegeven. Zo volgen er nog aankondigingen omtrent gratis updates zoals Survival Mode en de Creation Kit, die elke speler in staat stelt eigen mods op pc te creëren en deze te delen (en speelbaar te maken) over alle platformen en consoles.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
1 Reactie
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Anoniem
Gast
Anoniem
6 maanden geleden

Mooi, weer nieuwe uitdagingen in de commonwealth.


Naar boven
1
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x