Fallout 3 patch is geïntegreerd in de DLC en niet onafhankelijk verkrijgbaar

thumbnail

Bethesda heeft bevestigd dat de patch voor de game Fallout 3, welke het mogelijk zou moeten maken om na het einde van de game ook verder te gaan met het spel, een deel is van de DLC. Verwacht werd dat het zou gaan om een onafhankelijke patch die beschikbaar gesteld zou worden voor de PC en Xbox 360 maar dit is absoluut een misvatting volgens Bethesda, zo lezen we via de Thebitbag.com. Volgens de website zou het dan ook raar zijn als je niet verder zou kunnen gaan aan het eind terwijl je nog downloadbare content hebt klaar liggen die gebruikt zou moeten worden. Vandaar is de patch dan ook geïntegreerd in de DLC en verschijnt geen PlayStation 3 versie van de software.

In Fallout 3 is het tot dusver onmogelijk geweest om aan het einde verder te gaan met de game als je de main quest voltooid hebt. Hierdoor voelden veel mensen zich gedupeerd aangezien zij geen savegames hebben gebruikt om zo terug te keren naar de Wasteland. Daardoor dien je het spel weer opnieuw te spelen. De automatische savegame die dan ook wordt aangemaakt in de game zorgt er tevens voor dat je opgesloten zit in de laatste ruimte van de main quest, waardoor ook die onbruikbaar blijkt.

One of the DLCs we are doing for 360 and PC will include this functionality.
It is important to note that it is available only as part of that DLC. You can’t get it any other way and it is not a change we are planning to make to the game as it was released to any platform.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx